Náramek Proměna Duchovní vedení Klid

37002

Nový produkt

Náramek ručně navléknutý s angelitem, kalcitem, jadeitem a opálem na pružném silonu.
Napomáhá nám při duchovní cestě, umožnuje nám otevřít se a uvádí do jednoty mysl a tělo. Mimořádně ochranný šperk, uvolňuje a uvádí mysl do klidu a harmonie. Andělsky krásný a vysoce energetický.

Více informací

470 Kč

Více informací

Tyto energetické náramky pro Vás zhotovuji se zacílením, na podporu slabin, na ochranu a probuzení.
Andělsky krásné, léčivé a harmonizační náramky pro každodenní nošení.

Léčivé vlastnosti použitých minerálů

Jadeit:
Jadeit je starodávný posvátným minerál. Přitahuje lásku, peníze, prodlužuje život, pomáhá při obchodních jednáních, pozvedává moudrost ducha, chrání před neštěstími a nehodami, přináší do života harmonii, štěstí a přátelství. Uvolňuje emoce a podrážděnost, uklidňuje mysl. Navozuje vnitřní klid a pomáhá při problémech s početím.

Kalcit:
Zesilovač a čistič energie. Pomáhá, když ztrácíme naději nebo motivaci. Spojuje cit s rozumem a pomáhá při boji s leností. Uklidňuje mysl, rozvíjí bystrý úsudek a schopnost analýzy. Zvyšuje sebedůvěru a pomáhá nám v životě překonávat nezdary. Podporuje sebevědomí, zesiluje energie. Duchovní minerál, jež nás spojuje s vyšším vědomím.
Napomáhá k přístupu k vyšší moudrosti a rozvoji parapsychologické schopností, jasnovidectví, cestování mimo tělo. Je vhodný při meditaci, protože otevírá nové obzory a přináší klid mysli. Zároveň povzbuzuje ke kreativitě a tvořivosti, přináší radost, lehkost, uvolnění . Je velmi nápomocný, když ztrácíme motivaci a ovládne nás lenost. Dodává energii a nadšení na všech úrovních.
Podporuje intelektové schopnosti nositele.
Posiluje kosti a léčí jejich onemocnění a onemocnění kloubů, urychluje hojení zlomenin, léčí problémy pleti a kůže všeobecně.
Podle indiánské tradice chrání, zejména v noci, před úklady duchovního světa.

Angelit:
Léčí záněty, uvádí do rovnováhy štítnou a příštítnou žlázu. Umí odblokovat meridiány, napravuje poruchy tkání, zajišťuje rovnováhu tekutin v těle, je močopudný, pomáhá při potížích s plícemi. Utišuje bolest ze slunečních spálenin.
Symbolem míru a bratrství, umožňuje kontakt s říší andělů, cestování mimo tělo. Vhodný pro léčitele – zvyšuje vnímavost a naladění.

Opalit:
Opalit se někdy nazývá jako nachový opál, či opalizující fluorit. Jedná se o sklo a díky oxidu křemičitému je považován za transformátor - mění životní situaci, vzrahy a výhledy budoucnosti.  Je kamenem přání a naděje. Používá se ke zlepšení nálady a podporuje relaxaci. Používá se jako ochranný kámen na dlouhé cesty. Výrazně zlepšuje naši vnímavost. Pomáhá nám dostat pod kontrolu náhle a prudké citové výkyvy. Podporuje cítění, intuici a emocionalitu, nikoliv racionalitu. Je velmi vhodným kamenem, pokud se potřebujeme rozhodnout nebo řešit nějaký problém.

Modrá barva:
Svoboda v oceánu, obloze, synonyma jsou důvěra, láska, oddanost, něha, ženskost, sebevyjádření.
Symbolizuje klidnou vodu, reprezentuje uvolněný temperament, ženskost, něhu, věrnost, důvěru, lásku a oddanost. Představuje opatrnost, rozvážnost, nečinnost a lehkovážnost. Vyjasňuje a rozšiřuje ducha i duši.
Barva páté komunikační čakry. Je výborné ji používat při problémech v komunikaci a sdělování. Uvolňuje mysl, aby se mohla otevřít intuici, propojuje srdce a rozum. Uklidňuje, uvolňuje a čistí.

Fialová barva:
Mystická barva, která je symbolem spirituality, duchovna ale i srdečnosti. Vzniká sjednocením dvou opačných pólů, dvou kontrastních a energetických faktorů - modrým klidem a červenou pohonnou sílou, které se navzájem vyrovnávají. Pomáhá při meditaci a může mít až hypnotické účinky.

Pátá čakra, krční:
Ovlivňuje tyto orgány a části těla: hrdlo, hltan, ústrojí hlasu, šíje, čelist, plíce, průdušky.
Blokaci páté čakry můžete na fyzické úrovni pocítit nejvíce v oblasti krku. Bývají to poruchy funkce štítné žlázy, chronické bolesti v krku, podrážděný krk, záněty krčních mandlí, astma, ústní vředy, potíže s ústy, dásněmi, zuby a dolní čelistí, afty, skolióza, zánět hrtanu, ušní šelest a sluchové potíže, koktavost, zduřené uzliny, potíže s hlasivkami, mentální anorexie, roztroušená skleróza a různé závislosti.

Sedmá čakra korunní:
Sídlo nejvyšší dokonalosti v člověku. Tato nejvyšší čakra obsahuje veškeré energie nižších center, je výchozím bodem pro projevy energií všech ostatních čaker.
Odtud začala naše cesta životem a k počátku se vrátíme na konci svého vývoje. Pokud rozvineme sedmou čakru, uvolníme poslední blokády ostatních čaker a jejich energie se rozkmitá do co nejvyšších frekvencí.

Čtvrtá čakra srdeční:
Vytváří střed systému čaker. Zde probíhá spojení tří fyzických-emočních center se třemi horními duchovními.
Jsou zde uloženy schopnosti empatie. Srdeční čakra sjednocuje pomocí lásky. Pokud budeme láskyplně vnímat své nemocné orgány, či části těla, může se uzdravení značně urychlit.
Čtvrtou čakru aktivujeme pohledem na les a panenskou přírodu.

Náramek je o délce 17,5 - 18cm. Na přání zhotovíme kratší, či delší.

30 dalších produktů ve stejné kategorii: