Náramek srdce Uklidním Tvou mysl

Nový produkt

Náramek s minerály na pružném silonu a symbolem srdce.
Působí léčivě a harmonizačně na tělo i duši.
Podporuje lepší výřečnost, komunikaci, uklidňuje, tiší žal, spojuje nás s vyšším já, ochraňuje před zlem a negativními útoky.
Angelit, kalcit, sokolí oko a achát.

Více informací

470 Kč

  • 17,5
  • 18
  • 18,5cm

Více informací

Tyto energetické náramky jsem pro Vás zhotovila s posláním, vědomě a se zacílením. Je určen osobám, které vyhledávají pomoc , napomáhá spojení s naším vyšším JÁ a vědomím. Spojuje mysl a ducha. Andělsky půvabné náramky s léčivými minerály s magickou energií.

Léčivé vlastnosti minerálů:

Kalcit:
Zesilovač a čistič energie. Pomáhá, když ztrácíme naději nebo motivaci. Spojuje cit s rozumem a pomáhá při boji s leností. Uklidňuje mysl, rozvíjí bystrý úsudek a schopnost analýzy. Zvyšuje sebedůvěru a pomáhá nám v životě překonávat nezdary.
Podporuje intelektové schopnosti nositele.
Posiluje kosti a léčí jejich onemocnění a onemocnění kloubů, urychluje hojení zlomenin, léčí problémy pleti a kůže všeobecně.
Podle indiánské tradice chrání, zejména v noci, před úklady duchovního světa.

Sokolí oko:

Podporuje objektivitu, flexibilitu a toleranci, pomáhá svému nositeli vidět se takového, jaký je, tedy i se zápory, které podvědomě doposud odmítal přijmout. Pomáhá nám získat ztracenou rovnováhu perspektivy, poskytuje nám nadhled. Je vynikající k léčení pozemské energie a k uzemňování. Zvyšuje mentální schopnosti a usnadňuje vyvolání vizí a vhled do nitra věcí.

Angelit:
Léčí záněty, uvádí do rovnováhy štítnou a příštítnou žlázu. Umí odblokovat meridiány, napravuje poruchy tkání, zajišťuje rovnováhu tekutin v těle, je močopudný, pomáhá při potížích s plícemi. Utišuje bolest ze slunečních spálenin.
Symbolem míru a bratrství, umožňuje kontakt s říší andělů, cestování mimo tělo. Vhodný pro léčitele – zvyšuje vnímavost a naladění.

Achát:
Achát je minerál rovnováhy, sebedůvěry, soustředění. Odstraňuje vnitřní napětí, stabilizuje auru a přetváří negativní energie. Mírní stresové stavy a obnovuje tělesnou energii.

Symbolika barev:

Modrá barva:
Svoboda v oceánu, obloze, synonyma jsou důvěra, láska, oddanost, něha, ženskost, sebevyjádření.
Symbolizuje klidnou vodu, reprezentuje uvolněný temperament, ženskost, něhu, věrnost, důvěru, lásku a oddanost. Představuje opatrnost, rozvážnost, nečinnost a lehkovážnost. Vyjasňuje a rozšiřuje ducha i duši.
Barva páté komunikační čakry. Je výborné ji používat při problémech v komunikaci a sdělování. Uvolňuje mysl, aby se mohla otevřít intuici, propojuje srdce a rozum. Uklidňuje, uvolňuje a čistí.

Pátá čakra, krční:
(Višuddha) Ovlivňuje tyto orgány a části těla: hrdlo, hltan, ústrojí hlasu, šíje, čelist, plíce, průdušky.
Blokaci páté čakry můžete na fyzické úrovni pocítit nejvíce v oblasti krku. Bývají to poruchy funkce štítné žlázy, chronické bolesti v krku, podrážděný krk, záněty krčních mandlí, astma, ústní vředy, potíže s ústy, dásněmi, zuby a dolní čelistí, afty, skolióza, zánět hrtanu, ušní šelest a sluchové potíže, koktavost, zduřené uzliny, potíže s hlasivkami, mentální anorexie, roztroušená skleróza a různé závislosti.

Náramek přání zhotovíme delší, či kratší.

Srdíčko postříbřeno.

30 dalších produktů ve stejné kategorii: