Náramek Vnitřní klid

4295

Nový produkt

Minerálový náramek s andělskými křídly.
Podpoří Váš vnitřní klid, působí léčivě a harmonizačně na tělo i duši.
Pozvedává moudrost ducha, chrání před neštěstími.
Mění životní situaci.

Více informací

470 Kč

Více informací

Tyto energetické náramky pro Vás zhotovuji se zacílením, na podporu slabin, pomáhají nalézt Vás ve Vašem vnitřním světě. Podporují inutici, pozvedávají naše vědomí na vyšší úroveň a jsou našimi učiteli na cestě k duchovnu.
Andělsky krásné, léčivé a harmonizační náramky pro každodenní nošení.

Jadeit:
Jadeit je starodávný posvátným minerál. Přitahuje lásku, peníze, prodlužuje život, pomáhá při obchodních jednáních, pozvedává moudrost ducha, chrání před neštěstími a nehodami, přináší do života harmonii, štěstí a přátelství. Uvolňuje emoce a podrážděnost, uklidňuje mysl. Navozuje vnitřní klid a pomáhá při problémech s početím.

Kalcit:
Zesilovač a čistič energie. Pomáhá, když ztrácíme naději nebo motivaci. Spojuje cit s rozumem a pomáhá při boji s leností. Uklidňuje mysl, rozvíjí bystrý úsudek a schopnost analýzy. Zvyšuje sebedůvěru a pomáhá nám v životě překonávat nezdary. Podporuje sebevědomí, zesiluje energie. Duchovní minerál, jež nás spojuje s vyšším vědomím.
Napomáhá k přístupu k vyšší moudrosti a rozvoji parapsychologické schopností, jasnovidectví, cestování mimo tělo. Je vhodný při meditaci, protože otevírá nové obzory a přináší klid mysli. Zároveň povzbuzuje ke kreativitě a tvořivosti, přináší radost, lehkost, uvolnění . Je velmi nápomocný, když ztrácíme motivaci a ovládne nás lenost. Dodává energii a nadšení na všech úrovních.
Podporuje intelektové schopnosti nositele.
Posiluje kosti a léčí jejich onemocnění a onemocnění kloubů, urychluje hojení zlomenin, léčí problémy pleti a kůže všeobecně.
Podle indiánské tradice chrání, zejména v noci, před úklady duchovního světa.

Jaspis:
Pomáhá vnitřnímu klidu, ochraňuje před fyzickými i duševními riziky, pohlcuje negativní energie. Přivolává štěstí. Srovnává a nastavuje čakry.
V duševním životě přináší jaspis svému nositeli odhodlání k naplnění všech záměrů.

Opalit:
Opalit se někdy nazývá jako nachový opál, či opalizující fluorit. Jedná se o sklo a díky oxidu křemičitému je považován za transformátor - mění životní situaci, vztahy a výhledy budoucnosti.  Je kamenem přání a naděje. Používá se ke zlepšení nálady a podporuje relaxaci. Používá se jako ochranný kámen na dlouhé cesty. Výrazně zlepšuje naši vnímavost. Pomáhá nám dostat pod kontrolu náhle a prudké citové výkyvy. Podporuje cítění, intuici a emocionalitu, nikoliv racionalitu. Je velmi vhodným kamenem, pokud se potřebujeme rozhodnout nebo řešit nějaký problém.

Náramek je o délce 17,5 - 18cm. Na přání zhotovíme kratší, či delší.

30 dalších produktů ve stejné kategorii: