Náramek Čistota duše drobný minerál

4294

Nový produkt

Jemný minerálový náramek 4. srdeční čakry se srdíčkem.
Ochrání Vás před negativní energií okolí.
Zachová Vám klid v duši, otevře srdce a pročistí zlé myšlenky láskou.
Udržuje hormonální rovnováhu.

Více informací

470 Kč

Více informací

Tyto energetické náramky pro Vás zhotovuji se zacílením, na podporu slabin, pomáhají nalézt Vás ve Vašem vnitřním světě.
Andělsky krásné, léčivé a harmonizační náramky pro každodenní nošení. Působí léčivě na tělo i duši.
Otevírá naše srdce, učí zdravé sebelásce a sebepřijetí. Pomáhá hormonální rovnováze.

VLASTNOSTI MINERÁLŮ

Růženín:
Svými vibracemi obklopuje duši, rány na srdci se jeho přítomností vyléčí. Dává sílu odpouštět. Univerzální léčivý kámen, dodávající životní energii.
Pomáhá projevovat city, dodává lásku a krásu, podporuje něžnost, mírnost, přátelskost, nesobeckost, podněcuje citlivost a vnímavost vůči ostatním i sobě samému, podporuje fantazii, inspiraci a tvořivost, trpělivost, dává sílu k odpuštění, učí sebeúctě a sebelásce.
Příznivě působí při úzkostech a neurotických potížích, odstraňuje apatii, strach, zlost, nelibost a pocity viny.
Je univerzální, použitelný na vše.
Dodává energii, používá se k léčbě ledvin, srdce, jater, plic, mužských pohlavních orgánů a má vliv na mužskou plodnost.
Výrazně ovlivňuje důležitá centra vegetativního nervového systému, odvodňuje a odvádí z těla škodliviny, doporučuje se při rekonvalescenci.
Uklidňuje a posiluje srdeční činnost, pomáhá při psychosomatických potížích, střevních problémech, léčí infekty močových cest, čelní dutiny a nos.

Jadeit:
Minerálem přitahující lásku. Má sílu prodlužovat život, přitahuje hmotné statky, podporuje podnikatelskou činnost, minerál prosperity. Pomáhá předcházet nemocem a zdravotním obtížím. Je symbolem čistoty a vyrovnanosti. Uklidňuje mysl. 

Kalcit:
Zesilovač a čistič energie. Pomáhá, když ztrácíme naději nebo motivaci. Spojuje cit s rozumem a pomáhá při boji s leností. Uklidňuje mysl, rozvíjí bystrý úsudek a schopnost analýzy. Zvyšuje sebedůvěru a pomáhá nám v životě překonávat nezdary.
Podporuje intelektové schopnosti nositele.
Posiluje kosti a léčí jejich onemocnění a onemocnění kloubů, urychluje hojení zlomenin, léčí problémy pleti a kůže všeobecně.
Podle indiánské tradice chrání, zejména v noci, před úklady duchovního světa.

Křišťál:
Univerzální, nejúčinnější léčivý krystal na světě, velmi silný zesilovač energie, harmonizující.  Odstraňuje bloky, čistí a chrání auru, zajišťuje klidný spánek. Odstraňuje škodlivé elektromagnetické záření, čistí geopatogenní zóny. Působí na korunní čakru a ostatní čistí.
Napomáhá soustředění při meditaci. Zvyšuje vibrace i ostatním minerálům.
Vhodný na všechny zdravotní problémy, včetně problémů duše.

Čtvrtá čakra srdeční:
Vytváří střed systému čaker. Zde probíhá spojení tří fyzických-emočních center se třemi horními duchovními.
Jsou zde uloženy schopnosti empatie. Srdeční čakra sjednocuje pomocí lásky. Pokud budeme láskyplně vnímat své nemocné orgány, či části těla, může se uzdravení značně urychlit.
Čtvrtou čakru aktivujeme pohledem na les a panenskou přírodu.

Náramek navléknut na pružném silonu. Délka cca 17,5cm.

Cena uvedena za jeden kus.

30 dalších produktů ve stejné kategorii: