Náramek Něha Jemnost Láska

Nový produkt

Něžný božský minerálový náramek v jemných tónech.
Zacílení: Láska, harmonické vztahy, sebedůvěra a sebeláska, úspěch, klid, štěstí, trpělivost, životní energie, intuice, uzemnění, osobní růst, nový začátek, znovuzrození.
Drobné minerály: růženín, jadeit, magnezit

Více informací

Výroba na objednávku (5 dní)

470 Kč

  • 17
  • 18
  • 19

Více informací

Tyto energetické náramky pro Vás zhotovuji se zacílením, na podporu slabin, na ochranu a probuzení.
Andělsky krásné, léčivé a harmonizační náramky pro každodenní nošení.

Léčivé vlastnosti použitých minerálů

Jadeit:
Jadeit je starodávný posvátným minerál. Přitahuje lásku, peníze, prodlužuje život, pomáhá při obchodních jednáních, pozvedává moudrost ducha, chrání před neštěstími a nehodami, přináší do života harmonii, štěstí a přátelství. Uvolňuje emoce a podrážděnost, uklidňuje mysl. Navozuje vnitřní klid a pomáhá při problémech s početím.

Růženín:
Svými vibracemi obklopuje duši, rány na srdci se jeho přítomností vyléčí. Dává sílu odpouštět. Univerzální léčivý kámen, dodávající životní energii.
Pomáhá projevovat city, dodává lásku a krásu, podporuje něžnost, mírnost, přátelskost, nesobeckost, podněcuje citlivost a vnímavost vůči ostatním i sobě samému, podporuje fantazii, inspiraci a tvořivost, trpělivost, dává sílu k odpuštění, učí sebeúctě a sebelásce.
Příznivě působí při úzkostech a neurotických potížích, odstraňuje apatii, strach, zlost, nelibost a pocity viny.
Je univerzální, použitelný na vše.
Dodává energii, používá se k léčbě ledvin, srdce, jater, plic, mužských pohlavních orgánů a má vliv na mužskou plodnost.
Výrazně ovlivňuje důležitá centra vegetativního nervového systému, odvodňuje a odvádí z těla škodliviny, doporučuje se při rekonvalescenci.
Uklidňuje a posiluje srdeční činnost, pomáhá při psychosomatických potížích, střevních problémech, léčí infekty močových cest, čelní dutiny a nos.

Magnezit:
Uklidňuje city, brání emocionálnímu vypětí, překonává podrážděnost.
Klid, uvolnění, soustředivost, uvádí do souladu obě mozkové hemisféry. Pomáhá při nadměrném pocení, při obezitě, při bolestech zubů a zad a také při prostatě.
Howlit rovněž podporuje kreativitu a stimuluje paměť. Zvyšuje chuť člověka na nové informace a učí trpělivosti. Probouzí pocity ambicí a pomáhá je naplňovat. Tyto vlastnosti využijí zejména lidé, kteří neustále něco odkládají a potřebují to dokončit.

Na přání zhotovíme náramek kratší, či delší.
Ručně navléknutý minerály na pružném silonu.

30 dalších produktů ve stejné kategorii: