Velký SVÍTÍCÍ orgonit s čtyřlístkem 1249g

5027

Nový produkt

Velký orgonit, pyramida pro ochranu, harmonizaci Domova a štěstí.
S pravým čtyřlístkem a vyjímečnými minerály.
Podporuje uvolnění, hojnost a blahobyt.

Více informací

2 900 Kč

Více informací

Orgonitová pyramida navozující harmonické prostředí. Jedna z největších z naší výroby.
Orgonit očišťuje prostor od negativních energií a patogeních zón.

Uprostřed orgonitu je vložen pro jeho umocnění pravý čtyřlístek pro štěstí. Čtyřlístek z božské panenské louky předávají orgonitu svou jedinečnou energii.

Pyramida je symbol všech kosmických sil, symbolem věčnosti a ochrany. Krystaly křišťálu, v něm obsažené, vynikají ochrannou magickou silou.  Pyramidy vstřebávají, shromažďují a přeměňují kosmickou energii a informace. Tuto soustředěnou a harmonizovanou energii spolu s informacemi dále vyzařují.  Působí tak na částice, atomy, molekuly a krystalové struktury umístěné v jejich dosahu. Orgonitová pyramida zregeneruje vaše síly, posílí vaše zdraví i psychiku. Vhodné použití i jako ochranný talisman. Má pozitivní vlivu na okolí a neutralizuje elektromagnetické záření.

Vhodné místo je tam, kde nechá volné pole působnosti slunečním paprskům. Při prozáření spatříte božskou krásu, procítíte pokušení, svobodu, nekonečnou lásku, vibrace a harmonii. Rozvíjí v nás vědomí si sebe jako celku a provázanosti.

Křišťál:
Univerzální, nejúčinnější léčivý krystal na světě, velmi silný zesilovač energie, harmonizující.  Odstraňuje bloky, čistí a chrání auru, zajišťuje klidný spánek. Odstraňuje škodlivé elektromagnetické záření, čistí geopatogenní zóny. Působí na korunní čakru a ostatní čistí.
Napomáhá soustředění při meditaci. Zvyšuje vibrace i ostatním minerálům.
Vhodný na všechny zdravotní problémy, včetně problémů duše.

Avanturín:
Kamenem štěstí. Působí vysoce kladně na vše, co má spojitost s prosperitou a majetkem. Brání patogenním zónám, ochraňuje před zářením z telefonů. Posiluje řídící a rozhodovací schopnosti. Podporuje kreativitu a pozvedává inteligenci. Udržuje rovnováhu mezi ženskou Jin a mužskou energií Jang.

Tygří oko:
Ochranný minerál před všemi formami nebezpečí. Přes spojení mezi sluneční a zemskou energií pomáhá uzemnit lidi, kteří ztratili spojení s realitou a zároveň podporuje duchovní růst zemsky orientovaných lidí. Podporuje tok energie v těle a dodává sílu, přitahuje peníze a bohatství.

Karneol:
Pomáhá při krevních nemocích, univerzální minerál pro ochranu zdraví, dodává vnitřní sílu, zvyšuje plodnost, léčí frigiditu a impotenci. Dodává odvahu a trpělivost. Pomáhá lepší výřečnosti.

Účinek orgonitu:
Transformuje destruktivní energie, čistí, vitalizuje a nabíjí tělo, domy, okolí živou energií, čistí prostor od patogenních zón a elektrosmogu (sladí rozdílné vlnové délky).
Podporuje meditace, pomáhá při terapiích.
Pomocí minerálů léčí a posiluje slabiny nositele.
Od názvu Orgon (tato energie) je odvozen název Orgonit (materiál kumulující tuto energii).  Organická pryskyřice, z níž je orgonitek vyroben, energii Orgon přitahuje do sebe a ta je zároveň uvnitř odrážena a rozptylována kovovými šponami. Tím  zajistíme rychlý pohyb přítomné prány. Očištěnou léčivou energii poté vrací zpět do okolí. Prozáří místnost paprsky energie a Vás zavalí pocitem lásky a radosti.

Orgonitky tvoříme ručně srdcem a vyšším vedením. Každý orgonit je jedinečný a kupujete vždy orgonit identický s fotografií.

Velikost: 14 cm x 15 cm
Váha: 1249g

30 dalších produktů ve stejné kategorii: