Pyramida orgonit ROVNOVÁHA a ZDRAVÍ

4991

Nový produkt

Energetická orgonitová pyramida přinášející do života rovnováhu. Ochraňuje před nebezpečím, Přináší hojnost, bohatství, sebedůvěru, odvahu a lásku. Regeneruje organizmus, obnovuje ztracené síly.

Více informací

990 Kč

Více informací

Orgonit prozáří Váš Domov laskavou, čerstvou energií a naplní Vaše srdce láskou. Nabíjí energií, očišťuje nás i domov od negativních energií a patogenních zón.

SYMBOLIKA

Pyramida je symbol všech kosmických sil, symbolem věčnosti a ochrany. Krystaly křišťálu, v něm obsažené, vynikají ochrannou magickou silou.  Pyramidy vstřebávají, shromažďují a přeměňují kosmickou energii a informace. Tuto soustředěnou a harmonizovanou energii spolu s informacemi dále vyzařují.  Působí tak na částice, atomy, molekuly a krystalové struktury umístěné v jejich dosahu. Orgonitová pyramida zregeneruje vaše síly, posílí vaše zdraví i psychiku. Vhodné použití i jako ochranný talisman. Má pozitivní vlivu na okolí a neutralizuje elektromagnetické záření.

Významy barev:

Zlatá barva:
Dává pocit hojnosti, lesku a bohatství. Symbolem univerzální lásky a nejvyšších hodnot zastoupených idealismem, velkorysostí a šlechetností. Vyjadřuje klid a vyrovnanost.
Pomáhá nám změnit poznání v pochopení, na cestě k univerzální moudrosti ale taky při dosahování světských cílů, bohatství a uznání.

MINERÁLY

Granát:
Regeneruje organizmus, obnovuje ztracené síly, čistí krev, podporuje metabolizmus.
Regeneruje DNA, příznivě působí na páteř, srdce a plíce.
Již předci jej užívali jako amulet, který varuje před nebezpečím. Velmi silný minerál, který přivádí velké množství energie, udržuje organizmus v rovnováze a dodává potřebný klid.
Přináší sebedůvěru a odvahu. Podporuje lásku a sexuální touhu (zejména v červeném zbarvení).
Pomáhá v krizových situacích nalézat východiska a dodat víru.
Pročišťuje čakry, otvírá srdce. Rozvíjí rozšířené vědomí.

Jaspis:
Pomáhá vnitřnímu klidu, ochraňuje před fyzickými i duševními riziky, pohlcuje negativní energie. Přivolává štěstí. Srovnává a nastavuje čakry.
V duševním životě přináší jaspis svému nositeli odhodlání k naplnění všech záměrů.

Akvamarín:
Minerál dávných mořských bohyní. Kámen štěstí, radosti, duševní pohody, odvahy a odstraňuje staré naprogramování. Zbystřuje intelekt a vnímavost, čistí zablokovanou komunikaci a zlepšuje sebevyjádření.

ČAKRY

Čtvrtá čakra srdeční:
Vytváří střed systému čaker. Zde probíhá spojení tří fyzických-emočních center se třemi horními duchovními.
Jsou zde uloženy schopnosti empatie. Srdeční čakra sjednocuje pomocí lásky. Pokud budeme láskyplně vnímat své nemocné orgány, či části těla, může se uzdravení značně urychlit.
Čtvrtou čakru aktivujeme pohledem na les a panenskou přírodu.

ORGONIT A JEHO ÚČINKY

Transformuje destruktivní energie, čistí, vitalizuje a nabíjí tělo, domy, okolí živou energií, čistí prostor od patogenních zón a elektrosmogu (sladí rozdílné vlnové délky).
Podporuje meditace, pomáhá při terapiích.
Pomocí minerálů léčí a posiluje slabiny nositele.
Od názvu Orgon (tato energie) je odvozen název Orgonit (materiál kumulující tuto energii).  Organická pryskyřice, z níž je orgonitek vyroben, energii Orgon přitahuje do sebe a ta je zároveň uvnitř odrážena a rozptylována kovovými šponami. Tím  zajistíme rychlý pohyb přítomné prány. Očištěnou léčivou energii poté vrací zpět do okolí. Prozáří místnost paprsky energie a Vás zavalí pocitem lásky a radosti.

Rozměry: 5,6 x 5,6 x 3,8 cm. Jedna jediná, s láskou tvořená, s fotografií identická.

30 dalších produktů ve stejné kategorii: