Anděl Harmonie s růženínem svícen 24 cm

4674

Nový produkt

Božský vitrážový svícen s minerálem růženínem!
Zacílen na podporu harmonie, lásky, ženství, plodnosti a uvolnění.

Více informací

1 940 Kč

Více informací

Samotná vitráž lámající paprsky Slunce je magická a se zapálenou svíčkou okouzlující vizuální zážitek.

Růženín:
Svými vibracemi obklopuje duši, rány na srdci se jeho přítomností vyléčí. Dává sílu odpouštět. Univerzální léčivý kámen, dodávající životní energii.
Pomáhá projevovat city, dodává lásku a krásu, podporuje něžnost, mírnost, přátelskost, nesobeckost, podněcuje citlivost a vnímavost vůči ostatním i sobě samému, podporuje fantazii, inspiraci a tvořivost, trpělivost, dává sílu k odpuštění, učí sebeúctě a sebelásce.
Příznivě působí při úzkostech a neurotických potížích, odstraňuje apatii, strach, zlost, nelibost a pocity viny.
Je univerzální, použitelný na vše.
Dodává energii, používá se k léčbě ledvin, srdce, jater, plic, mužských pohlavních orgánů a má vliv na mužskou plodnost.
Výrazně ovlivňuje důležitá centra vegetativního nervového systému, odvodňuje a odvádí z těla škodliviny, doporučuje se při rekonvalescenci.
Uklidňuje a posiluje srdeční činnost, pomáhá při psychosomatických potížích, střevních problémech, léčí infekty močových cest, čelní dutiny a nos.

Růžová barva:
Symbol něhy, jemnosti a romantické lásky. Je označována jako barva srdce a obsahuje jemnější kvality červené. Léčí zranění srdce a duše. Pomáhá k urovnání vztahů a podporuje jejich jemnost. Je vhodnou barvou pro klidný spánek. Je barvou ženství, pomáhá najít skrytou bohyni uvnitř ženy, matky, milenky i stařeny

Modrá barva:
Svoboda v oceánu, obloze, synonyma jsou důvěra, láska, oddanost, něha, ženskost, sebevyjádření.
Symbolizuje klidnou vodu, reprezentuje uvolněný temperament, ženskost, něhu, věrnost, důvěru, lásku a oddanost. Představuje opatrnost, rozvážnost, nečinnost a lehkovážnost. Vyjasňuje a rozšiřuje ducha i duši.
Barva páté komunikační čakry. Je výborné ji používat při problémech v komunikaci a sdělování. Uvolňuje mysl, aby se mohla otevřít intuici, propojuje srdce a rozum. Uklidňuje, uvolňuje a čistí.

Strážný andílek Vašeho domova.
Velikost cca 20 cm po hlavičku bez svatozáře.

Ručně vyrobený, každý kus je jedinečný originál. Vyrobeno tiffany technikou ručně v Čechách.

30 dalších produktů ve stejné kategorii: