Feng shui andělská slunohra 2. čakra

4454

Nový produkt

Feng shui andělská slunohra, zacílena na aktivaci a čištění 2. čakry.
S minerály karneolem, citrínem, jantarem, achátem a křišťálem.
Nabíjí domy a bytosti energií, probouzí v nás radost, štěstí a optimismus.

Více informací

560 Kč

Více informací

Při svitu Slunce lahodí oku a prozáří náš domov čistou energií. Tuto harmonizační krásnou dekoraci můžete zavěsit v interiéru, pod pergolu, či na balkon, kde bude zastávat funkci slunohry. 

Pověsením Feng shui slunohry do slunného okna získá náš prostor pozitivní energii (zde proudí energie Sha Chi). Při pověsení do ponurých tmavých chodem, kam nesahá paprsek slunce, krystaly rozptýlí negativní  a stagnující energii.

Anděl:
Symbol anděla má ochraňovat nositele. Přinášet lásku k sobě i k druhým. Podle náboženství je Božím poslem a vykonavatelem Boží vůle. Je osobním strážcem, dohlíží na naše zdraví a pomáhá nám při překonávání všech překážek v životě.
Ochraňuje před zlem a negativními energiemi. Propojuje nás s vyšším vědomím a podporuje intuici.

Andělská křídla:
Symbol andělského křídla je symbolem osvícení. Představují ochranu vyšší moci. Dodávají sílu a rychlost, pomáhají překonat téžké životní zkoušky v životě.

Druhá čakra, sakrální:
(Svadhisthana) Centrum původních, nefiltrovaných emocí, sexuální energie a tvořivých sil. Díky této čakře máme přístup k oplodňujícím a vstřícným energiím, které pronikají přírodou. Tato čakra je považována za sídlo Šakti, ženského aspektu boha, ve formě tvořivé rodící síly. U muže zahrnuje její působnost oblast pohlavních orgánů, které v sobě nesou impuls k tvoření nového života, avšak voda také odplavuje a očišťuje to se projeví v oblasti detoxikační a vyměšující. Na úrovni duševní jej prožíváme jako uvolnění a odplavení pocitů.

Oranžová barva:
Oranžová je symbolem optimismu, mládí a radosti ze života. Pomáhá proti depresím, nechuti a pesimismu. Vzbuzuje v nás zvědavost a chuť do dobrodružství.

Doporučuji jednou za čas krystaly a minerály očistit a dobít energií - proudem tekoucí vody, či metodou vykuřování.
Nechte prostoupení energie a harmonie Vaším domovem čas, je zapotřebí jimi ovlivnit i svou mysl. Pro dokonalé vyvážení doporučuji do interiéru, či přímo pro sebe pořídit přírodní minerál / polodrahokam, který Vám posílí osobní energii a vyváží energetickou hladinu.
Až ucítíte ten lehtavý pocit uvnitř v těle, který se možná projeví i jako úsměv ve Vaší tváři... ...Ta nevědomá radost a uvolnění, to je TEN princip harmonizace...

Délka 28 cm, ruční česká výroba.

30 dalších produktů ve stejné kategorii: