Orgonit náhrdelník Lotos UKLIDNĚNÍ a KONCENTRACE

5003

Nový produkt

Vysoce energetický orgonitový náhrdekník Lotosový květ.
Se vzácnámi minerály a plátky zlaté barvy pro umocnění energie.
Orgonit chrání a očišťuje, podporuje uvolnění, soustředění, přináší hojnost, dodává odvahu.

Více informací

1 500 Kč

Více informací

Orgonitový šperk, vysoce energetický, harmonizační a ochranný amulet. Mění naše jemnohmotné tělo a převádí ho na vyšší vibrace. Orgonit očišťuje od negativních energií a patogeních zón. Dodává energii bytostem a prostorům, kde jí je potřeba.

Symbolika:

Lotosový květ je symbolem znovuzrození, čistoty, krásy, duchovnosti a harmonie. Napomáhá duchovní transformaci. V buddhismu symbolizuje cestu života, kterou je třeba ujít k osvícení. Vyrůstá z bahna, prodírá se špinavou vodou, až se nakonec čistý a zářivý objeví na hladině. Jedinečnotí lotosu je, že se nedá ušpinit tekutými nečistotami – na povrchu okvětních lístků jsou drobné krystaly, které pomáhají stékání nečistot z květu.

Vlastnosti použitých minerálů:

Jadeit:
Minerálem přitahující lásku. Má sílu prodlužovat život, přitahuje hmotné statky, podporuje podnikatelskou činnost, minerál prosperity. Pomáhá předcházet nemocem a zdravotním obtížím. Je symbolem čistoty a vyrovnanosti. Uklidňuje mysl.  
Jadeit je starodávný posvátným minerál. Přitahuje lásku, peníze, prodlužuje život, pomáhá při obchodních jednáních, pozvedává moudrost ducha, chrání před neštěstími a nehodami, přináší do života harmonii, štěstí a přátelství. Uvolňuje emoce a podrážděnost, uklidňuje mysl. Navozuje vnitřní klid a pomáhá při problémech s početím.
Labradorit:
Díky svému opalizujícímu vzhledu může být přiřazen všem energiím, planetám a elementům.
Je velmi magickým a ochranným minerálem. Vnáší světlo do života, podporuje vědění, intuici, brání negativním energiím zaútočit na naši auru. Posiluje víru v sebe sama. Přináší sílu a vytrvalost, pomáhá nám v době velkých změn.
Léčí nachlazení, revmatismus, ulevuje napětí při menstruaci, upravuje rovnováhu hormonů, metabolismus, odstraňuje stres, snižuje krevní tlak, hledá a léčí příčiny nerovnováhy.

Účinek orgonitu:

Transformuje destruktivní energie, čistí, vitalizuje a nabíjí tělo, domy, okolí živou energií, čistí prostor od patogenních zón a elektrosmogu (sladí rozdílné vlnové délky).
Podporuje meditace, pomáhá při terapiích.
Pomocí minerálů léčí a posiluje slabiny nositele.
Od názvu Orgon (tato energie) je odvozen název Orgonit (materiál kumulující tuto energii).  Organická pryskyřice, z níž je orgonitek vyroben, energii Orgon přitahuje do sebe a ta je zároveň uvnitř odrážena a rozptylována kovovými šponami. Tím  zajistíme rychlý pohyb přítomné prány. Očištěnou léčivou energii poté vrací zpět do okolí. Prozáří místnost paprsky energie a Vás zavalí pocitem lásky a radosti.

Významy barev:

Zelená barva:
Je barvou přírody, rovnováhy, klidu a naděje. Působí uklidňujícím dojmem a pohled na zelenou barvu napomáhá regeneraci a načerpání nové síly. Lidé mající rádi tuto barvu budou více ochotní rozdávat lásku a pomáhat motivovat ostatní.

Modrá barva:
Svoboda v oceánu, obloze, synonyma jsou důvěra, láska, oddanost, něha, ženskost, sebevyjádření.
Symbolizuje klidnou vodu, reprezentuje uvolněný temperament, ženskost, něhu, věrnost, důvěru, lásku a oddanost. Představuje opatrnost, rozvážnost, nečinnost a lehkovážnost. Vyjasňuje a rozšiřuje ducha i duši.
Barva páté komunikační čakry. Je výborné ji používat při problémech v komunikaci a sdělování. Uvolňuje mysl, aby se mohla otevřít intuici, propojuje srdce a rozum. Uklidňuje, uvolňuje a čistí.

NA JAKÉ ČAKRY PŮSOBÍ

Šestá čakra (čelní, třetí oko):
Zablokování způsobuje: touhu ovládat druhé, neschopnost nadhledu, odmítání duchovního poznání a upřednostňování racionálního myšlení
Onemocnění: neurologické poruchy, bolesti hlavy, potíže se zrakem, záněty dutin a horních cest dýchacích, problémy s páteří
Drahé kameny a minerály k aktivaci 6. čakry: chryzokol, lazurit, safír, sodalit
Šestou čakrou se dovršuje vědomé vnímání bytí. Je to sídlo vyšších duchovních sil, intelektuálních schopností rozlišování, paměti, intuice, moudrosti, vůle. Na tělesné rovině nejvyšší řídící centrum centrálního nervového systému. Vlastní barva je indigově modrá, žlutá, fialová, tyto barvy poukazují na rozdílné funkce na různých úrovních vědomí.

Čtvrtá čakra srdeční:
Vytváří střed systému čaker. Zde probíhá spojení tří fyzických-emočních center se třemi horními duchovními.
Jsou zde uloženy schopnosti empatie. Srdeční čakra sjednocuje pomocí lásky. Pokud budeme láskyplně vnímat své nemocné orgány, či části těla, může se uzdravení značně urychlit.
Čtvrtou čakru aktivujeme pohledem na les a panenskou přírodu.

Orgonitky tvoříme ručně srdcem a vyšším vedením. Každý orgonit je jedinečný. Objednáváte přímo výrobek z fotografie.

Velikost: průměr orgonitu 3,2 cm. Navléknuto na černé kůži o délce 90 cm.
Složení: křišťálová pryskyřice, minerály, kovové části.

30 dalších produktů ve stejné kategorii: