Orgonitový náhrdelník Lotos PROTI STRESU

4968

Nový produkt

Vysoce energetický orgonitový náhrdelník Lotosový květ. Se vzácnámi minerály ochraňuje nositele. Pomáhá na nervovou soustavu, podporuje uvolnění, zahání smutek.

Více informací

1 500 Kč

Více informací

Orgonitový šperk, vysoce energetický, harmonizační a ochranný amulet. Mění naše jemnohmotné tělo a převádí ho na vyšší vibrace. Orgonit očišťuje od negativních energií a patogeních zón. Dodává energii bytostem a prostorům, kde jí je potřeba. Učí odpuštění, pomáhá uvolnit svoji mysl od nezpracovaných křivd a otevřít ji porozumnění a lásce. Tlumí roztěkané myšlenky a umožní nám vnořit se do úplného uklidnění. Mírní nervové vypětí.

Symbolika:

Květ života je symbolem zachycující stvoření veškeré existence, vesmírné dokonalosti. Vychází z posvátné geometrie a tento symbol obsahuje veškerou geometrii života, je základem všeho živého. Jeho příčinou se dělí buňky, rozkvétá květena a na tomto principu se formuje i galaxie.
Tento symbol pozvedává naše podvědomí na vyšší úroveň do kontaktu s vyšším věděním. Sjednocuje ducha, mysl a srdce.
Květ je ve své geometricky přesné podobě zářičem životní energie a harmonizátorem svého okolí.

Vlastnosti použitých minerálů:

Křišťál s turmalínem:
Spojení dvou zcela odlišných minerálů, které jsou spolu navzájem v dokonalé souhře. Křišťál je nositelem bílého švětla a pozitivní energie, pročišťuje nás a podněcuje na sobě pracovat. Černý turmalín nám umožňuje uvědomnění si vlastních chyb a nedostatků. Učí odpuštění, pomáhá uvolnit svoji mysl od nezpracovaných křivd a otevřít ji porozumnění a lásce. Tlumí roztěkané myšlenky a umožní nám vnořit se do úplného uklidnění. Mírní nervové vypětí.

Serpentin:
Přináší radost do našich životů, pomáhá aktivovat energii Kundalini, čímž stimuluje sexuální pocity a může tak zlepšit i osobní vztahy mezi partnery, podporuje životní energii, čistotu a jednotnost. Serpentin je silně spjat s přírodou, je uzemňujícím kamenem, vhodným pro meditace, emocionální očistu, zvýšení duševní síly a přilákání lásky a bohatství.
Serpentin je výborným pomocníkem pro otevřené jednání, názory, dodržení slibů a vlídné a laskavé jednání vůči okolí. Používá se proti osamělosti, pro zvýšení myšlení společně s láskou a mluvení s rozvahou.

Účinek orgonitu:

Transformuje destruktivní energie, čistí, vitalizuje a nabíjí tělo, domy, okolí živou energií, čistí prostor od patogenních zón a elektrosmogu (sladí rozdílné vlnové délky).
Podporuje meditace, pomáhá při terapiích.
Pomocí minerálů léčí a posiluje slabiny nositele.
Od názvu Orgon (tato energie) je odvozen název Orgonit (materiál kumulující tuto energii).  Organická pryskyřice, z níž je orgonitek vyroben, energii Orgon přitahuje do sebe a ta je zároveň uvnitř odrážena a rozptylována kovovými šponami. Tím  zajistíme rychlý pohyb přítomné prány. Očištěnou léčivou energii poté vrací zpět do okolí. Prozáří místnost paprsky energie a Vás zavalí pocitem lásky a radosti.

Významy barev:

Zelená barva:
Je barvou přírody, rovnováhy, klidu a naděje. Působí uklidňujícím dojmem a pohled na zelenou barvu napomáhá regeneraci a načerpání nové síly. Lidé mající rádi tuto barvu budou více ochotní rozdávat lásku a pomáhat motivovat ostatní.

Zlatá barva:
Dává pocit hojnosti, lesku a bohatství. Symbolem univerzální lásky a nejvyšších hodnot zastoupených idealismem, velkorysostí a šlechetností. Vyjadřuje klid a vyrovnanost.
Pomáhá nám změnit poznání v pochopení, na cestě k univerzální moudrosti ale taky při dosahování světských cílů, bohatství a uznání.

NA JAKÉ ČAKRY PŮSOBÍ

Čtvrtá čakra srdeční:
Vytváří střed systému čaker. Zde probíhá spojení tří fyzických-emočních center se třemi horními duchovními.
Jsou zde uloženy schopnosti empatie. Srdeční čakra sjednocuje pomocí lásky. Pokud budeme láskyplně vnímat své nemocné orgány, či části těla, může se uzdravení značně urychlit.
Čtvrtou čakru aktivujeme pohledem na les a panenskou přírodu.


Orgonitky tvoříme ručně srdcem a vyšším vedením. Každý orgonit je jedinečný. Objednáváte přímo výrobek z fotografie.

Velikost: průměr orgonitu 3 cm. Navléknuto na černé kůži o délce 90 cm.
Složení: křišťálová pryskyřice, minerály, kovové části.

30 dalších produktů ve stejné kategorii: