Orgonit náhrdelník Lotos ŽENA V HOJNOSTI

4965

Nový produkt

Vysoce energetický orgonitový náhrdekník Lotosový květ Žena v hojnosti.
Se vzácnámi minerály a plátky zlaté barvy pro umocnění energie.
Orgonit chrání a očišťuje, podporuje uvolnění, přináší hojnost, dodává odvahu.

Více informací

1 500 Kč

Více informací

Orgonitový šperk, vysoce energetický, harmonizační a ochranný amulet. Mění naše jemnohmotné tělo a převádí ho na vyšší vibrace. Orgonit očišťuje od negativních energií a patogeních zón. Dodává energii bytostem a prostorům, kde jí je potřeba. Podporuje ženství, pomáhá na cestě k nalezení své hodnoty, podstaty a vnitřní ženy.

Symbolika:

Lotosový květ je symbolem znovuzrození, čistoty, krásy, duchovnosti a harmonie. Napomáhá duchovní transformaci. V buddhismu symbolizuje cestu života, kterou je třeba ujít k osvícení. Vyrůstá z bahna, prodírá se špinavou vodou, až se nakonec čistý a zářivý objeví na hladině. Jedinečnotí lotosu je, že se nedá ušpinit tekutými nečistotami – na povrchu okvětních lístků jsou drobné krystaly, které pomáhají stékání nečistot z květu.

Vlastnosti použitých minerálů:

Labradorit:
Díky svému opalizujícímu vzhledu může být přiřazen všem energiím, planetám a elementům.
Je velmi magickým a ochranným minerálem. Vnáší světlo do života, podporuje vědění, intuici, brání negativním energiím zaútočit na naši auru. Posiluje víru v sebe sama. Přináší sílu a vytrvalost, pomáhá nám v době velkých změn.
Léčí nachlazení, revmatismus, ulevuje napětí při menstruaci, upravuje rovnováhu hormonů, metabolismus, odstraňuje stres, snižuje krevní tlak, hledá a léčí příčiny nerovnováhy.

Měsíční kámen:
Podporuje ženské vlastnosti a pomáhá předejít ženským nemocem. Je to ochranný minerál mateřství, chrání matku, plod, pomáhá při porodu. Klidní rozbouřenou mysl. Pomáhá překonat strach.

Korál:
Spojuje člověka s přírodou. Do života přináší vnitřní klid a pohodu. Pomáhá k dosažení cílů. Zesiluje lásku mezi matkou a dítětem. Stabilizuje oběhový systém a pomáhá při potížích s žaludkem, jícnem a střevy.
Již staří Římané používali šperky z rudého korálu pro ochranu žen a dětí, v řadě kultur dodnes ženy nosí šperky z rudého korálu, aby si zajistily plodnost.
Korál probouzí vášeň a lásku, včetně lásky k přírodě a Zemi.
Korál příznivě působí proti stresu, depresi a úzkosti a pomáhá nám koukat na svět pozitivně.

Účinek orgonitu:

Transformuje destruktivní energie, čistí, vitalizuje a nabíjí tělo, domy, okolí živou energií, čistí prostor od patogenních zón a elektrosmogu (sladí rozdílné vlnové délky).
Podporuje meditace, pomáhá při terapiích.
Pomocí minerálů léčí a posiluje slabiny nositele.
Od názvu Orgon (tato energie) je odvozen název Orgonit (materiál kumulující tuto energii).  Organická pryskyřice, z níž je orgonitek vyroben, energii Orgon přitahuje do sebe a ta je zároveň uvnitř odrážena a rozptylována kovovými šponami. Tím  zajistíme rychlý pohyb přítomné prány. Očištěnou léčivou energii poté vrací zpět do okolí. Prozáří místnost paprsky energie a Vás zavalí pocitem lásky a radosti.

Významy barev:

Zlatá barva:
Dává pocit hojnosti, lesku a bohatství. Symbolem univerzální lásky a nejvyšších hodnot zastoupených idealismem, velkorysostí a šlechetností. Vyjadřuje klid a vyrovnanost.
Pomáhá nám změnit poznání v pochopení, na cestě k univerzální moudrosti ale taky při dosahování světských cílů, bohatství a uznání.

Stříbrná barva:
Stříbrná barva symbolizuje hojnost, romantiku a naději.

Zelená barva:
Je barvou přírody, rovnováhy, klidu a naděje. Působí uklidňujícím dojmem a pohled na zelenou barvu napomáhá regeneraci a načerpání nové síly. Lidé mající rádi tuto barvu budou více ochotní rozdávat lásku a pomáhat motivovat ostatní.

NA JAKÉ ČAKRY PŮSOBÍ

První čakra, kořenová:
(Muladhara) Základní čakra nás spojuje s fyzickým světem. Dává nám životní sílu prosadit se, vytrvat a přežít.
Transformuje energie kosmické na pozemskou rovinu a současně proudí touto čakrou energie země do celého našeho systému. Působí na budování existence, materiální zabezpečení a uchování si vlastního druhu rodiny.
První čakra je základem vitální síly pro vyšší čakry, spojení se Zemí a přírodou. Poskytuje nám pevnou půdu pod nohama, na které si můžeme stavět náš život, přináší nám prvotní důvěru, odolnost, důraz.
První čakra by měla být v rovnováze se sedmou čakrou, abychom si udrželi svou vnitřní rovnováhu. Pokud čakra je otevřená a harmonicky funguje, zažíváme hluboké spojení se Zemí a jejími tvory, vitalitu, spokojenost, stabilitu a vnitřní sílu. Naopak při zablokování nebo uzavření čakry je tělesná konstrukce slabá a máme málo duševní síly a sebedůvěry.

Čtvrtá čakra srdeční:
Vytváří střed systému čaker. Zde probíhá spojení tří fyzických-emočních center se třemi horními duchovními.
Jsou zde uloženy schopnosti empatie. Srdeční čakra sjednocuje pomocí lásky. Pokud budeme láskyplně vnímat své nemocné orgány, či části těla, může se uzdravení značně urychlit.
Čtvrtou čakru aktivujeme pohledem na les a panenskou přírodu.

Orgonitky tvoříme ručně srdcem a vyšším vedením. Každý orgonit je jedinečný. Objednáváte přímo výrobek z fotografie.

Velikost: průměr orgonitu 3 cm. Navléknuto na černé kůži o délce 90 cm.
Složení: křišťálová pryskyřice, minerály, kovové části.

30 dalších produktů ve stejné kategorii: