Santalové Dřevo Esenciální Olej 10 ml Zobrazit větší

Eukalyptus Esence Olej Nachlazení 10 ml

334767

Nový produkt

Eukalyptový éterický olej je antibakteriální, dezinfekční a je analgetikem. Používá se ke zmírnění kašle, nachlazení a dalších dýchacích potíží. Uklidňuje bolesti svalů a kloubů a pomáhá léčit rány, popáleniny, vředy a kousnutí hmyzem. V aromaterapii se uvádí, že eukalyptus podporuje aktivitu, vitalitu a energii.

Více informací

210 Kč

Více informací

Při potížích s dýcháním naneste několik kapek tohoto oleje na látku, inhalujte ústy a vydechujte nosem půl minuty. Aplikuje se přímo na vředy, vyrážky a kousnutí hmyzem. Pro osvěžení přidejte několik kapiček do koupelové vody. Pro úlevu bolavých nohou je namočte do umyvadla teplé vody s 4-5 kapkami tohoto oleje. Několik kapek oleje v difuzéru zabíjí i vzdušné bakterie, což je dobrý nápad pro nemocnici. Eukalyptový éterický olej je určen pouze pro vnější použití. Vždy se poraďte s lékařem, pokud ho používáte jako zdravotní prostředek.

Esenciální oleje byli aplikovány v léčbě v dávných dobách v Egyptě, Číně a dalších částech světa. Říká se, že jsou nejstarší formou medicíny a kosmetiky, protože jsou destilovány z rostlin, bez složitých procesů nebo strojů. Pro své léčebné a aromatické vlastnosti byly stařešiny ceněny více než zlato.

Eukalyptový esenciální olej je koncentrovaná kapalina obsahující těkavé aromatické sloučeniny ze stromu Eucalyptus Globulus.

Latinský název: Eukalyptus Globulus.
Použité časti rostliny: listy a větve
Zdroj: Čína.
Metoda extrakce: Destilace párou.

Upozornění:
Udržujte mimo dosah dětí. V případě, že jste těhotná, kojíte nebo jste pod dohledem lékaře, poraďte se o používání oleje s lékařem. Zabraňte kontaktu oleje s očima a citlivými částmi těla.

Ancient Wisdom

24 dalších produktů ve stejné kategorii: