Santalové Dřevo Esenciální Olej 10 ml Zobrazit větší

Tea Tree Esence Olej Antiseptický 10 ml

542267

Nový produkt

Olej má cenné antiseptické a antifungální vlastnosti díky obsahu terpenoidů a dnes se používá v mnoha léčivých přípravcích.
Zmírňuje přetížení, nachlazení, kašel a chřipku. Používá se k léčení akné, houbových infekcí, lupů, vaginálních infekcí, hemoroidů, a "atletické nohy", potlačuje bolesti svalů a kloubů.

Více informací

210 Kč

Více informací

Čajovníkový strom je známý již od dávných dob ve východní Austrálii. Australští domorodci používají drcené listy k léčení řezů, popálenin, vředů a infekcí stovky let. Vdechováním oleje z drcených listů zmírňují kašel a nachlazení. Čajem z listů mírnili bolest v krku. V Evropě začal být tento esenciální olej známý mezi lety 1920 a 1930 pro jeho antimikrobiální vlastnosti.

Éterický olej z čajovníku je koncentrovaná kapalná sloučenina destilována párou z listů stromu Melaleuca alternifolia ze severovýchodního pobřeží Jižního Walesu v Austrálii.

Latinský název: Melaleuca Alternifolia.
Použité části rostliny: listy a větve
Zdroj: Austrálie.
Metoda extrakce: Destilace párou.

Upozornění:
Olej z čajovníku se nesmí používat vnitřně. Obvykle se používá pouze u dospělých a musí se držet mimo dosah dětí a zvířat. Olej není vhodný pro těhotné a kojící ženy.

Ancient Wisdom

24 dalších produktů ve stejné kategorii: