Feng Shui lotos 7.čakra (transformace, čistota)

46877

Nový produkt

Lotosová skleněná dekorace Feng shiu. Lotos je symbolem znovuzrození, čistoty, krásy, duchovnosti a harmonie.

Napomáhá duchovní transformaci. Položením lotosového květu na slunné místo, získá náš prostor pozitivní energii Sha Chi.

Rozptyluje negativní a stagnující energii. Posiluje 7. korunní čakru.

Více informací

380 Kč

Více informací

Velikost 6 cm.

Lotos je symbolem znovuzrození, čistoty, krásy, duchovnosti a harmonie. Napomáhá duchovní transformaci. V buddhismu symbolizuje cestu života, kterou je třeba ujít k osvícení. Vyrůstá z bahna, prodírá se špinavou vodou, až se nakonec čistý a zářivý objeví na hladině. Jedinečnotí lotosu je, že se nedá ušpinit tekutými nečistotami – na povrchu okvětních lístků jsou drobné krystaly, které pomáhají stékání nečistot z květu.

Nechte prostoupení energie a harmonie Vaším domovem čas, je zapotřebí jimi ovlivnit i svou mysl.

Pro dokonalé vyvážení doporučuji do interiéru, či přímo pro sebe pořídit přírodní minerál / polodrahokam, který Vám posílí osobní energii a vyváží energetickou hladinu.
Až ucítíte ten lehtavý pocit uvnitř v těle, který se možná projeví i jako úsměv ve Vaší tváři... ...Ta nevědomá radost a uvolnění, to je TEN princip harmonizace...

Sedmá čakra korunní:
Sídlo nejvyšší dokonalosti v člověku. Tato nejvyšší čakra obsahuje veškeré energie nižších center, je výchozím bodem pro projevy energií všech ostatních čaker.
Odtud začala naše cesta životem a k počátku se vrátíme na konci svého vývoje. Pokud rozvineme sedmou čakru, uvolníme poslední blokády ostatních čaker a jejich energie se rozkmitá do co nejvyšších frekvencí.

30 dalších produktů ve stejné kategorii: