Boho šaty ARTEMIS

4744

Nový produkt

Jedinečné kašmírové šaty pro Bohyni v limitované kolekci.

Volný střih s gumičkou a páskem v pase.

Více informací

2 070 Kč

Více informací

Snadno kombinovatelný kousek vhodný na slavnostní události i pro každodenní nošení.
Tyto šatičky vám dlouho na ramínku nevydrží, garantujeme, že se do nich zamilujete a nebudete je chtít sundat. :-) Navíc, jsou to úžasné celoročky, dají se skvěle vrstvit i s punčochami a svetrem.

Vzdušný, dobře padnoucí střih pro každé tělo.

  100% přírodní materiály

Vybíráme ty nejkvalitnější látky z přírodních materiálů. Nestane se Vám tak, že by oblečení kousalo, elektrizovalo či nedýchalo. Měníme kvantitu v kvalitu, jeden kvalitní kousek místo deseti kusů na dvě použití.

   Dárkové balení

Veškeré naše oděvy zasíláme v dárkových krabičkách s informacemi o produktu, poděkováním a drobným dárečkem. Radost z božských oděvů tak zdvojnásobíme.

Velikost:

Univerzální (34 - 42) , S - L .

Rozměry:

rukáv 61 cm
délka od ramene 129 cm
prsa 100 cm
pas v nenataženém stavu 64 cm, v maximálním nataženém stavu 100 cm

Foceno na postavě s konfekční velikosti 36, výška postavy 167 cm.

Materiál:

Složení: 100% viskóza

♡♡♡ Pokud byste chtěli sladit celý outfit jako modelka na fotografii, náušnice objednáte ZDE, nákrčník k prodeji TADY ♡♡♡

Bohyně Artemis:

Ne všechny řecké bohyně se mohou pochlubit tak harmonickým propojením křehkosti a milosti se silnou a tvrdou postavou jako Artemis. Artemis je Bohyní lovu a patronou všeho, co roste v lese a polích. Odvážná děvče se neúčastnila luku a šípu ani ostře kopí. Bohyně tančící s mýdami na nádherné zvuky harfy, odpočívaje  v chladných jeskyních zarostlém zelení. Artemis byla panna a posvátně si zachovala čistotu. Ale přesto, stejně jako mnoho řeckých bohyň, požehnala manželství a porod.


7 dalších produktů ve stejné kategorii: