Andělská vitráž Hojení duše Sebeláska

99803

Nový produkt

Překrásná, ručně vyrobená vitráž s Anděly. Harmonizační dekorace pro ochranu Vašeho domova.

Andělé hojí duši, srdce a učí nás zdravé sebelásce, přijetí sebe samotného. Symbol lásky, něhy, duševní čistoty, spojení s vyššími energiemi.

Vitrážová slunohra je při prosvícení slunečnými paprsky obzvlášť magická.
Aktivuje a čistí srdeční čakru. Napomáhá klidu, uvolnění, komunikaci.

Více informací

1 160 Kč

Více informací

Ruční česká malo-výroba Tiffany technikou.

Velikost cca 12cm.

Bílá barva:
Je symbolem čistoty, jasnosti a nevinnosti,... ale také perfekcionismu a touhy po dokonalosti bez jakýchkoliv kompromisů. Je chladivou barvou, která působí rozjasňujícím dojmem, zvětšuje prostor a napomáhá přemýšlení.

Růžová barva:
Symbol něhy, jemnosti a romantické lásky ... ale také nezralosti a naivity. Je označována jako barva srdce a obsahuje jemnější kvality červené.

Sedmá čakra korunní:
Sídlo nejvyšší dokonalosti v člověku. Tato nejvyšší čakra obsahuje veškeré energie nižších center, je výchozím bodem pro projevy energií všech ostatních čaker.
Odtud začala naše cesta životem a k počátku se vrátíme na konci svého vývoje. Pokud rozvineme sedmou čakru, uvolníme poslední blokády ostatních čaker a jejich energie se rozkmitá do co nejvyšších frekvencí.

Čtvrtá čakra srdeční:
Vytváří střed systému čaker. Zde probíhá spojení tří fyzických-emočních center se třemi horními duchovními.
Jsou zde uloženy schopnosti empatie. Srdeční čakra sjednocuje pomocí lásky. Pokud budeme láskyplně vnímat své nemocné orgány, či části těla, může se uzdravení značně urychlit.
Čtvrtou čakru aktivujeme pohledem na les a panenskou přírodu.

30 dalších produktů ve stejné kategorii: