Andílek vášně 10cm Zobrazit větší

Andílek 1. a 2. čakra 10cm

777372

Nový produkt

Závěsný andílek, ochránce Vašeho domova.
Vitrážový andílek, ručně vyrobený.
Při svitu Slunce je vitráž obzvlášť magická.
Anděl aktivuje a harmonizuje 1. a 2. čakru.

Více informací

390 Kč

Více informací

Strážný andílek Vašeho domova.

První čakra:
Jedná se o základní čakru, které se též říká čakra kořene. Můžete ji najít mezi konečníkem a pohlavními orgány. Spojuje nás s energií Země, která díky tomu proudí do našeho těla. Pokud je tato čakra aktivní a silná, její barva je jasně červená. Tato barva v nás probouzí životní energii. Posiluje v našem těle totiž vitalitu a vnitřní sílu. Může se však stát, že bude první čakra zablokovaná, v tomto případě to v nás posiluje pocit nedůvěry a nejistoty.

Druhá čakra, sakrální:
(Svadhisthana) Centrum původních, nefiltrovaných emocí, sexuální energie a tvořivých sil. Díky této čakře máme přístup k oplodňujícím a vstřícným energiím, které pronikají přírodou. Tato čakra je považována za sídlo Šakti, ženského aspektu boha, ve formě tvořivé rodící síly. U muže zahrnuje její působnost oblast pohlavních orgánů, které v sobě nesou impuls k tvoření nového života, avšak voda také odplavuje a očišťuje to se projeví v oblasti detoxikační a vyměšující. Na úrovni duševní jej prožíváme jako uvolnění a odplavení pocitů.

Velikost cca 10cm.
Originálně baleno. Vhodné jako dárek.
Vyrobeno tiffany technikou ručně v Čechách.

Červená barva:
Červená je teplou stimulující barvou. Oživuje nás a dodává nám odvahu. Symbolizuje krev, vitalitu, sílu života a energii.
Lidé s oblíbenou červenou barvou rádi šíří po okolí svoji srdečnost, upřímčnost a touhu po spravedlnosti, ale můžou se také nechat unést k tvrdohlavému prosazování svých omezených názorů až k agresivitě.

Oranžová barva:
Oranžová je symbolem optimismu, mládí a radosti ze života. Pomáhá proti depresím, nechuti a pesimismu. Vzbuzuje v nás zvědavost a chuť do dobrodružství. Označuje se za "sociální barvu", kterou mají rádi extroverti a společenští lidé.

30 dalších produktů ve stejné kategorii: