Orgonit - amazonit, měsíční kámen ŠTĚSTÍ

5019

Nový produkt

Orgonitový náhrdelník Strom Života, amazonit a měsíční kámen. Přináší štěstí, podporuje plodnost, je ochráncem mateřství, chrání matku, plod, pomáhá při porodu. Klidní rozbouřenou mysl. Pomáhá překonat strach, podporuje uvolnění.

Více informací

Tento produkt již není na skladě

690 Kč

-100 Kč

790 Kč

Více informací

Účinek orgonitu:
Transformuje destruktivní energie, čistí, vitalizuje a nabíjí tělo, domy, okolí živou energií, čistí prostor od patogenních zón a elektrosmogu (sladí rozdílné vlnové délky).
Podporuje meditace, pomáhá při terapiích.
Pomocí minerálů léčí a posiluje slabiny nositele.
Od názvu Orgon (tato energie) je odvozen název Orgonit (materiál kumulující tuto energii).  Organická pryskyřice, z níž je orgonitek vyroben, energii Orgon přitahuje do sebe a ta je zároveň uvnitř odrážena a rozptylována kovovými šponami. Tím  zajistíme rychlý pohyb přítomné prány. Očištěnou léčivou energii poté vrací zpět do okolí. Prozáří místnost paprsky energie a Vás zavalí pocitem lásky a radosti.

Strom života je symbolem propojenosti s životodárným a ochraňujícím vesmírem. Kořeny má v podsvětí, jeho kmen představuje pozemský svět a jeho větve sahají do nebe.
Přináší ráj, hojnost, plodnost, životní sílu a moc trvání.
Má silnou léčivou energii. Svému nositeli dává životní sílu, energii a vitalitu.
Strom života symbolizuje životní sílu a nesmrtelnost.

Měsíční kámen:
Měsíční kámen podporuje ženské vlastnosti a pomáhá předejít ženským nemocem. Je to ochranný minerál mateřství, chrání matku, plod, pomáhá při porodu. Klidní rozbouřenou mysl. Pomáhá překonat strach před početím dítěte.

Amazonit:
Mimořádně uklidňující, udržuje v rovnováze mužskou a ženskou energii, rozptyluje negativní energie a rozpouští negativní bloky, zmenšuje obavy a strach, zvyšuje intuici, pohlcuje škodlivé záření z mobilních telefonů a mikrovlnných trub. Zajišťuje úspěch v riskantních krocích. Otevírá srdeční a krční čakru.

Navléknuto na syntetické hadí kůži o délce cca 47 cm, velikost srdce 2,5 cm.

30 dalších produktů ve stejné kategorii: