Orgonit Srdce - karneol HOJNOST, PLODNOST 2.jakost

4905

Nový produkt

Orgonitový náhrdelník srdce, zacílen na hojnost, plodnost a vnitřní sílu.
Napomáhá uvolnění.

II. jakost - v srdíčku odlit chloupek z oblečení, viz. fotografie.

Více informací

390 Kč

-130 Kč

520 Kč

Více informací

Účinek orgonitu:
Transformuje destruktivní energie, čistí, vitalizuje a nabíjí tělo, domy, okolí živou energií, čistí prostor od patogenních zón a elektrosmogu (sladí rozdílné vlnové délky).
Podporuje meditace, pomáhá při terapiích.
Pomocí minerálů léčí a posiluje slabiny nositele.
Od názvu Orgon (tato energie) je odvozen název Orgonit (materiál kumulující tuto energii).  Organická pryskyřice, z níž je orgonitek vyroben, energii Orgon přitahuje do sebe a ta je zároveň uvnitř odrážena a rozptylována kovovými šponami. Tím  zajistíme rychlý pohyb přítomné prány. Očištěnou léčivou energii poté vrací zpět do okolí. Prozáří místnost paprsky energie a Vás zavalí pocitem lásky a radosti.

Zlatá barva:
Dává pocit hojnosti, lesku a bohatství. Symbolem univerzální lásky a nejvyšších hodnot zastoupených idealismem, velkorysostí a šlechetností. Vyjadřuje klid a vyrovnanost.
Pomáhá nám změnit poznání v pochopení, na cestě k univerzální moudrosti ale taky při dosahování světských cílů, bohatství a uznání.

Žlutá barva:
Je nejjasnější teplou barvou s povzbuzujícím a rozveselujícím účinkem. Je symbolem moudrosti a vysoké inteligence. Podporuje myšlení, povzbuzuje nervy a oživuje paměť. Napomáhá uvolnění, svobodnému vývoji a komunikaci při navazování kontaktů.

Oranžová barva:
Oranžová je symbolem optimismu, mládí a radosti ze života. Pomáhá proti depresím, nechuti a pesimismu. Vzbuzuje v nás zvědavost a chuť do dobrodružství. Označuje se za "sociální barvu", kterou mají rádi extroverti a společenští lidé.

Karneol:
Pomáhá při krevních nemocích, univerzální minerál pro ochranu zdraví, dodává vnitřní sílu, zvyšuje plodnost, léčí frigiditu a impotenci. Dodává odvahu a trpělivost. Pomáhá lepší výřečnosti.

Navléknuto na ocelovém řetízku 55 cm, velikost srdce 2,5cm.

30 dalších produktů ve stejné kategorii: