Sójová Vonná Svíčka - Zimní Bobule

1010642

Nový produkt

Úžasně voňavé sójové svíčky s přirozenou příjemnou vůni a dlouhou dobou hoření. Výhoda sójového vosku je v tom, že výborně udržuje vůni a uvolňuje ji rovnoměrně v průběhu hoření. Hoří čistěji, chladněji, vydrží déle než parafínové svíčky a zanechají minimum nespáleného vosku.

Balení 60g.

Více informací

200 Kč

Více informací

Svíčky jsou dodávány v skleněných nádobách pro více použití, s korkovým víčkem a přírodní hnědou papírovou etiketou upevněnou s jutovým provázkem.

Výhoda sójového vosku spočívá v tom, že výborně udržuje vůni a uvolňuje vůni rovnoměrně v průběhu hoření. Sójové svíčky hoří čistěji, chladněji, udržují si delší dobu hoření než parafínové svíčky a také nechávají minimální zbytky vosku. Garantovaná minimální úroveň vůně je 3%.

Doba hoření této sójové svíčky je přibližně 20 hodin. Pro docílení dlouhé doby hoření svíčky je důležité nechat svíčku poprvé hořet přibližně 2 hodiny, aby si vaše svíčka vytvořila počáteční paměť hoření. Svíčka začne naplno vonět a vosk se optimálně roztaví. Vždy udržujte knot uprostřed.

Chcete-li zabránit tomu, aby sójová svíčka produkovala černé saze, zkraťte knot na ¼ před zapálením svíčky. Svíčku vždy zapalujte na stabilním a teplo odolném povrchu. Chraňte před průvanem. Nezapalujte svíčku pokud na dně zůstalo méně než 1 cm. Když svíčka hoří, nedotýkejte se jí ani s ní nemanipulujte dokud je vosk horký. Uchovávejte mimo dosah dětí a domácích zvířat. Nenechávejte hořet bez dozoru.

Ancient Wisdom

23 dalších produktů ve stejné kategorii: