Feng shui andělská slunohra s minerály

Nový produkt

Feng shui andělská minerálová slunohra, zacílena na aktivaci a čištění čaker.
Nabíjí domy a bytosti energií, zklidňuje, harmonizuje čakry.
Podporuje klid a uvolnění a dodává životodárnou energii.

Více informací

490 Kč

Více informací

S minerály: křišťál, achát, variscit, morganit, kalcit.

Při svitu Slunce lahodí oku a prozáří náš domov čistou energií. Tuto harmonizační krásnou dekoraci můžete zavěsit v interiéru,či na balkon, kde bude zastávat funkci slunohry. 

Pověsením Feng shui slunohry do slunného okna získá náš prostor pozitivní energii (zde proudí energie Sha Chi). Při pověsení do ponurých tmavých chodem, kam nesahá paprsek slunce, krystaly rozptýlí negativní  a stagnující energii.

Andělská křídla:
Symbol andělského křídla je symbolem osvícení. Představují ochranu vyšší moci. Dodávají sílu a rychlost, pomáhají překonat téžké životní zkoušky v životě.

Čtvrtá čakra srdeční:
Vytváří střed systému čaker. Zde probíhá spojení tří fyzických-emočních center se třemi horními duchovními.
Jsou zde uloženy schopnosti empatie. Srdeční čakra sjednocuje pomocí lásky. Pokud budeme láskyplně vnímat své nemocné orgány, či části těla, může se uzdravení značně urychlit.
Čtvrtou čakru aktivujeme pohledem na les a panenskou přírodu.

Růžová barva:
Symbol něhy, jemnosti a romantické lásky. Je označována jako barva srdce a obsahuje jemnější kvality červené.

Sedmá čakra korunní:
Sídlo nejvyšší dokonalosti v člověku. Tato nejvyšší čakra obsahuje veškeré energie nižších center, je výchozím bodem pro projevy energií všech ostatních čaker.
Odtud začala naše cesta životem a k počátku se vrátíme na konci svého vývoje. Pokud rozvineme sedmou čakru, uvolníme poslední blokády ostatních čaker a jejich energie se rozkmitá do co nejvyšších frekvencí.

Fialová barva:
Mystická barva, která je symbolem spirituality, duchovna ale i srdečnosti. Vzniká sjednocením dvou opačných pólů, dvou kontrastních a energetických faktorů - modrým klidem a červenou pohonnou sílou, které se navzájem vyrovnávají. Pomáhá při meditaci a může mít až hypnotické účinky.

OČIŠTĚNÍ:

Doporučuji jednou za čas krystaly a minerály očistit a dobít energií - proudem tekoucí vody, či metodou vykuřování.
Nechte prostoupení energie a harmonie Vaším domovem čas, je zapotřebí jimi ovlivnit i svou mysl. Pro dokonalé vyvážení doporučuji do interiéru, či přímo pro sebe pořídit přírodní minerál / polodrahokam, který Vám posílí osobní energii a vyváží energetickou hladinu.
Až ucítíte ten lehtavý pocit uvnitř v těle, který se možná projeví i jako úsměv ve Vaší tváři... ...Ta nevědomá radost a uvolnění, to je TEN princip harmonizace...

Délka cca 25 cm.

30 dalších produktů ve stejné kategorii: