Náhrdelník Semeno života 4.čakra Plodnost Hojnost Ochrana

7151500

Nový produkt

Orgonitový náhrdelník se Semenem Života, zacílen na plodnost, hojnost a ochranu. Dodává životní sílu, odvahu, důvěru v sebe sama, přetváří negativní energie a napomáhá vnitřnímu klidu.
Aktivuje a harmonizuje 4. srdeční čakru. Uklidňuje mysl a sjednocuje s tělem.

Námi ručně vyrobený talisman, amulet.
Rozměr: 3,5 cm x 1cm.

Více informací

Tento produkt již není na skladě

850 Kč

Více informací

Složení orgonitku:

- minerály: křišťál pro umocnění magické síly a zrychlení toku energií, mechový achát.
- kovové špony (hliníkové, či bronzové špony)
- třpytky, kuličky
- odlito do křišťálové pryskyřice

Význam symboliky:

Semeno života symbolizuje počátek stvoření, zárodek života. Je součástí symbolu květu života, do kterého se vyvine. Tento symbol nalezneme i v přírodě. Symbolizuje plodnost, ochranu, požehnání a hojnost.
Květ života je symbolem zachycující stvoření veškeré existence, vesmírné dokonalosti. Vychází z posvátné geometrie a tento symbol obsahuje veškerou geometrii života, je základem všeho živého. Jeho příčinou se dělí buňky, rozkvétá květena a na tomto principu se formuje i galaxie.
Tento symbol pozvedává naše podvědomí na vyšší úroveň do kontaktu s vyšším věděním. Sjednocuje ducha, mysl a srdce.
Květ je ve své geometricky přesné podobě zářičem životní energie a harmonizátorem svého okolí.


Významy barev:

Zelená barva:
Je barvou přírody, rovnováhy, klidu a naděje. Působí uklidňujícím dojmem a pohled na zelenou barvu napomáhá regeneraci a načerpání nové síly. Lidé mající rádi tuto barvu budou více ochotní rozdávat lásku a pomáhat motivovat ostatní.

Vlastnosti použitých minerálů:

Achát:
Achát je minerál rovnováhy, sebedůvěry, soustředění. Odstraňuje vnitřní napětí, stabilizuje auru a přetváří negativní energie. Mírní stresové stavy a obnovuje tělesnou energii.
Mechový achát:
Minerál silně spjat s přírodou, obnovuje narušenou rovnováhu, osvěžuje duši a ukazuje vše krásné okolo. Přitahuje bohatství, štěstí a nové přátele. Zmírňuje porodní bolesti.

Křišťál:
Univerzální, nejúčinnější léčivý krystal na světě, velmi silný zesilovač energie, harmonizující.  Odstraňuje bloky, čistí a chrání auru, zajišťuje klidný spánek. Odstraňuje škodlivé elektromagnetické záření, čistí geopatogenní zóny. Působí na korunní čakru a ostatní čistí.
Napomáhá soustředění při meditaci. Zvyšuje vibrace i ostatním minerálům.
Vhodný na všechny zdravotní problémy, včetně problémů duše.

Barva čakry:

Čtvrtá čakra srdeční:
Vytváří střed systému čaker. Zde probíhá spojení tří fyzických-emočních center se třemi horními duchovními.
Jsou zde uloženy schopnosti empatie. Srdeční čakra sjednocuje pomocí lásky. Pokud budeme láskyplně vnímat své nemocné orgány, či části těla, může se uzdravení značně urychlit.
Čtvrtou čakru aktivujeme pohledem na les a panenskou přírodu.


Účinek orgonitu:
Transformuje destruktivní energie, čistí, vitalizuje a nabíjí tělo, domy, okolí živou energií, čistí prostor od patogenních zón a elektrosmogu (sladí rozdílné vlnové délky).
Podporuje meditace, pomáhá při terapiích.
Pomocí minerálů léčí a posiluje slabiny nositele.
Od názvu Orgon (tato energie) je odvozen název Orgonit (materiál kumulující tuto energii).  Organická pryskyřice, z níž je orgonitek vyroben, energii Orgon přitahuje do sebe a ta je zároveň uvnitř odrážena a rozptylována kovovými šponami. Tím zajistíme rychlý pohyb přítomné prány. Očištěnou léčivou energii poté vrací zpět do okolí. Prozáří místnost paprsky energie a Vás zavalí pocitem lásky a radosti.

30 dalších produktů ve stejné kategorii: