Orgonitový náhrdelník Merkaba HOJNOST

4936

Nový produkt

Orgonitový náhrdelník se silně ochrannými minerály, symbol Merkaba. Amulet pro ochranu a očistu od energií, přináší hojnost a blahobyt.

Více informací

Tento produkt již není na skladě

1 300 Kč

Více informací

Orgonitový šperk, vysoce energetický, harmonizační a ochranný amulet. Mění naše jemnohmotné tělo a převádí ho na vyšší vibrace. Orgonit očišťuje od negativních energií a patogeních zón. Dodává energii bytostem a prostorům, kde jí je potřeba.

Symbolika:

MERKABA: Mer-světlo, Ka-duch, Ba-tělo, MERKABA jsou tedy proti sobě rotující pole světla vytvářející současně ducha i tělo.
Pomáhá k vyššímu stavu vědomí, umožňuje vstoupit do jiných dimenzí, zesiluje sílu myšlenek a pomocí ní je možné vytvořit realitu. Rozvíjí v nás vědomí si sebe jako celku a provázanosti. Minerály vložené v merkabě mají zesílenou vibraci.
Merkaba pomáhá zesílit sílu myšlenky kterou si dokážete vědomě utvořit v realitu, ve které žijete. Životní energie nejdříve proudí přes čakry, z čaker ji pak vedou meridiány do každé buňky těla.

Vlastnosti použitých minerálů:

Granát:
Regeneruje organizmus, obnovuje ztracené síly, čistí krev, podporuje metabolizmus.
Regeneruje DNA, příznivě působí na páteř, srdce a plíce.
Již předci jej užívali jako amulet, který varuje před nebezpečím. Velmi silný minerál, který přivádí velké množství energie, udržuje organizmus v rovnováze a dodává potřebný klid.
Přináší sebedůvěru a odvahu. Podporuje lásku a sexuální touhu (zejména v červeném zbarvení).
Pomáhá v krizových situacích nalézat východiska a dodat víru.
Pročišťuje čakry, otvírá srdce. Rozvíjí rozšířené vědomí.

Mokait:
Zmírňuje stres, zabraňuje pesimismu, odhání starosti a těžké sny. Pohlcuje negativní energii.
Přináší pomoc během dlouhodobých nemocí a dodává tělu energii, kterou neustále vyzařuje. Zvyšuje chuť k životu. Pročišťuje a uvádí do rovnováhy čakry a auru.

Účinek orgonitu:

Transformuje destruktivní energie, čistí, vitalizuje a nabíjí tělo, domy, okolí živou energií, čistí prostor od patogenních zón a elektrosmogu (sladí rozdílné vlnové délky).
Podporuje meditace, pomáhá při terapiích.
Pomocí minerálů léčí a posiluje slabiny nositele.
Od názvu Orgon (tato energie) je odvozen název Orgonit (materiál kumulující tuto energii).  Organická pryskyřice, z níž je orgonitek vyroben, energii Orgon přitahuje do sebe a ta je zároveň uvnitř odrážena a rozptylována kovovými šponami. Tím  zajistíme rychlý pohyb přítomné prány. Očištěnou léčivou energii poté vrací zpět do okolí. Prozáří místnost paprsky energie a Vás zavalí pocitem lásky a radosti.

Významy barev:

Zlatá barva:
Dává pocit hojnosti, lesku a bohatství. Symbolem univerzální lásky a nejvyšších hodnot zastoupených idealismem, velkorysostí a šlechetností. Vyjadřuje klid a vyrovnanost.
Pomáhá nám změnit poznání v pochopení, na cestě k univerzální moudrosti ale taky při dosahování světských cílů, bohatství a uznání.

NA JAKÉ ČAKRY PŮSOBÍ

První čakra:
Jedná se o základní čakru, které se též říká čakra kořene. Můžete ji najít mezi konečníkem a pohlavními orgány. Spojuje nás s energií Země, která díky tomu proudí do našeho těla. Pokud je tato čakra aktivní a silná, její barva je jasně červená. Tato barva v nás probouzí životní energii. Posiluje v našem těle totiž vitalitu a vnitřní sílu. Může se však stát, že bude první čakra zablokovaná, v tomto případě to v nás posiluje pocit nedůvěry a nejistoty.

Čtvrtá čakra srdeční:
Vytváří střed systému čaker. Zde probíhá spojení tří fyzických-emočních center se třemi horními duchovními.
Jsou zde uloženy schopnosti empatie. Srdeční čakra sjednocuje pomocí lásky. Pokud budeme láskyplně vnímat své nemocné orgány, či části těla, může se uzdravení značně urychlit.
Čtvrtou čakru aktivujeme pohledem na les a panenskou přírodu.

Orgonitky tvoříme ručně srdcem a vyšším vedením. Každý orgonit je jedinečný. Objednáváte přímo výrobek z fotografie.

Velikost: průměr orgonitu 2,8 cm. Navléknuto na černé kůži o délce 90 cm.
Složení: křišťálová pryskyřice, minerály, kovové části.

30 dalších produktů ve stejné kategorii: