Orgonit podtácek Lotosový květ

4995

Nový produkt

Orgonitový minerálový podtácek Lotosový květ pro dobíjení energie vody, potravin, kamenů či šperků.
Podtácek eliminuje nežádoucí prvky obsažené v jídle a pití, pozvedává na vyšší úroveň vibrací.

Více informací

Tento produkt již není na skladě

770 Kč

Více informací

Orgonitový podtácek je vysoce energetický a harmonizační. Mění energii předmětů ve vyšší vibrace. Orgonit očišťuje od negativních energií a patogeních zón. Umocněn plátky zlaté barvy.

SYMBOLIKA

Lotosový květ je symbolem znovuzrození, čistoty, krásy, duchovnosti a harmonie. Napomáhá duchovní transformaci. V buddhismu symbolizuje cestu života, kterou je třeba ujít k osvícení. Vyrůstá z bahna, prodírá se špinavou vodou, až se nakonec čistý a zářivý objeví na hladině. Jedinečnotí lotosu je, že se nedá ušpinit tekutými nečistotami – na povrchu okvětních lístků jsou drobné krystaly, které pomáhají stékání nečistot z květu.

VLASTNOSTI MINERÁLŮ

Křišťál:
Univerzální, nejúčinnější léčivý krystal na světě, velmi silný zesilovač energie, harmonizující.  Odstraňuje bloky, čistí a chrání auru, zajišťuje klidný spánek. Odstraňuje škodlivé elektromagnetické záření, čistí geopatogenní zóny. Působí na korunní čakru a ostatní čistí.
Napomáhá soustředění při meditaci. Zvyšuje vibrace i ostatním minerálům.
Vhodný na všechny zdravotní problémy, včetně problémů duše.

Lapis Lazuli:
Posiluje vnitřní klid, vhodný pro meditaci, působí na nervový systém, detoxikuje, dodává odvahu a otevírá 6. čakru. Odstraňuje problémy v komunikaci, podporuje kreativitu.

Měsíční kámen:
Podporuje ženské vlastnosti a pomáhá předejít ženským nemocem. Je to ochranný minerál mateřství, chrání matku, plod, pomáhá při porodu. Klidní rozbouřenou mysl. Pomáhá překonat strach před početím dítěte.

Sodalit:
Navozuje vnitřní klid a harmonii, pomáhá proti stresu a negativním emocím, dodává hloubku meditaci. Posiluje nervový systém. Z modrých minerálů má nejintenzivnější vibrace. Napomáhá intuici.
Napomáhá: meditaci, koncentraci, klid, sílu ducha, moudrost, léčí.

Modrý křemen:
Minerál klidu, míru a harmonie. Odstraňuje stres a napětí. Pozvedává ducha a navozuje stav hluboké pohody, vhodný pro meditace.  
Aktivuje čakry krku a třetího oka. Zlepšuje výřečnost a komunikaci, podporuje duševní vidění.

Účinek orgonitu:

Transformuje destruktivní energie, čistí, vitalizuje a nabíjí tělo, domy, okolí živou energií, čistí prostor od patogenních zón a elektrosmogu (sladí rozdílné vlnové délky).
Podporuje meditace, pomáhá při terapiích.
Pomocí minerálů léčí a posiluje slabiny nositele.
Od názvu Orgon (tato energie) je odvozen název Orgonit (materiál kumulující tuto energii).  Organická pryskyřice, z níž je orgonitek vyroben, energii Orgon přitahuje do sebe a ta je zároveň uvnitř odrážena a rozptylována kovovými šponami. Tím  zajistíme rychlý pohyb přítomné prány. Očištěnou léčivou energii poté vrací zpět do okolí. Prozáří místnost paprsky energie a Vás zavalí pocitem lásky a radosti.

VÝZNAM BAREV

Růžová barva:
Symbol něhy, jemnosti a romantické lásky. Je označována jako barva srdce a obsahuje jemnější kvality červené. Léčí zranění srdce a duše. Pomáhá k urovnání vztahů a podporuje jejich jemnost. Je vhodnou barvou pro klidný spánek. Je barvou ženství, pomáhá najít skrytou bohyni uvnitř ženy, matky, milenky i stařeny.

Zlatá barva:
Dává pocit hojnosti, lesku a bohatství. Symbolem univerzální lásky a nejvyšších hodnot zastoupených idealismem, velkorysostí a šlechetností. Vyjadřuje klid a vyrovnanost.
Pomáhá nám změnit poznání v pochopení, na cestě k univerzální moudrosti ale taky při dosahování světských cílů, bohatství a uznání.

Modrá barva:
Svoboda v oceánu, obloze, synonyma jsou důvěra, láska, oddanost, něha, ženskost, sebevyjádření.
Symbolizuje klidnou vodu, reprezentuje uvolněný temperament, ženskost, něhu, věrnost, důvěru, lásku a oddanost. Představuje opatrnost, rozvážnost, nečinnost a lehkovážnost. Vyjasňuje a rozšiřuje ducha i duši.
Barva páté komunikační čakry. Je výborné ji používat při problémech v komunikaci a sdělování. Uvolňuje mysl, aby se mohla otevřít intuici, propojuje srdce a rozum. Uklidňuje, uvolňuje a čistí.

Zelená barva:
Je barvou přírody, rovnováhy, klidu a naděje. Působí uklidňujícím dojmem a pohled na zelenou barvu napomáhá regeneraci a načerpání nové síly. Lidé mající rádi tuto barvu budou více ochotní rozdávat lásku a pomáhat motivovat ostatní.

ČAKROVÉ ZACÍLENÍ

Pátá čakra, krční:
(Višuddha) Ovlivňuje tyto orgány a části těla: hrdlo, hltan, ústrojí hlasu, šíje, čelist, plíce, průdušky.
Blokaci páté čakry můžete na fyzické úrovni pocítit nejvíce v oblasti krku. Bývají to poruchy funkce štítné žlázy, chronické bolesti v krku, podrážděný krk, záněty krčních mandlí, astma, ústní vředy, potíže s ústy, dásněmi, zuby a dolní čelistí, afty, skolióza, zánět hrtanu, ušní šelest a sluchové potíže, koktavost, zduřené uzliny, potíže s hlasivkami, mentální anorexie, roztroušená skleróza a různé závislosti.

Šestá čakra (čelní, třetí oko):
Zablokování způsobuje: touhu ovládat druhé, neschopnost nadhledu, odmítání duchovního poznání a upřednostňování racionálního myšlení
Onemocnění: neurologické poruchy, bolesti hlavy, potíže se zrakem, záněty dutin a horních cest dýchacích, problémy s páteří
Drahé kameny a minerály k aktivaci 6. čakry: chryzokol, lazurit, safír, sodalit
Šestou čakrou se dovršuje vědomé vnímání bytí. Je to sídlo vyšších duchovních sil, intelektuálních schopností rozlišování, paměti, intuice, moudrosti, vůle. Na tělesné rovině nejvyšší řídící centrum centrálního nervového systému. Vlastní barva je indigově modrá, žlutá, fialová, tyto barvy poukazují na rozdílné funkce na různých úrovních vědomí.

Předmět ponechejte alespoň 10 minut položená na podtácku pro aktivaci.

Nedoporučujeme pokládat na podtácek horké předměty, nemýt v myčce.

Rozměry: průměr 10 cm, výška cca 1 cm.

25 dalších produktů ve stejné kategorii: