Orgonit podtácek čakry Harmonické vztahy

4493

Nový produkt

Orgonitový minerálový čakrový podtácek pro dobíjení energie vody, potravin, kamenů či šperků.
Podtácek se symboly sedmi čaker pro harmonizaci, eliminuje nežádoucí prvky obsažené v jídle a pití.
Doplněn o růženín a křišťál, nejúčinnější krystal na světě.

Více informací

Tento produkt již není na skladě

640 Kč

Více informací

Harmonizuje všech sedm hlavních čaker. Díky této harmonizaci bude Vaše tělo i mysl harmonicky sladěno a Vy budete vyrovnaní, soustředění, odolní vůči stresu a negativním energiím. Pro pevné zdraví je potřeba, aby bylo lidské tělo v rovnováze správně fungovaly jednotlivé čakry a přijímaly tak bioenergii. Poruchy, bloky a deformace v činnosti čaker se projevují jako nemoci, špatné mezilidské vztahy nebo těžké životní situace. Pokud jsou všechny čakry, odblokované, vyčištěné a v harmonii, je harmonický i život člověka.

Křišťál:
Univerzální, nejúčinnější léčivý krystal na světě, velmi silný zesilovač energie, harmonizující.  Odstraňuje bloky, čistí a chrání auru, zajišťuje klidný spánek. Odstraňuje škodlivé elektromagnetické záření, čistí geopatogenní zóny. Působí na korunní čakru a ostatní čistí.
Napomáhá soustředění při meditaci. Zvyšuje vibrace i ostatním minerálům.
Vhodný na všechny zdravotní problémy, včetně problémů duše.

Růženín:
Svými vibracemi obklopuje duši, rány na srdci se jeho přítomností vyléčí. Dává sílu odpouštět. Univerzální léčivý kámen, dodávající životní energii.
Pomáhá projevovat city, dodává lásku a krásu, podporuje něžnost, mírnost, přátelskost, nesobeckost, podněcuje citlivost a vnímavost vůči ostatním i sobě samému, podporuje fantazii, inspiraci a tvořivost, trpělivost, dává sílu k odpuštění, učí sebeúctě a sebelásce.
Příznivě působí při úzkostech a neurotických potížích, odstraňuje apatii, strach, zlost, nelibost a pocity viny.
Je univerzální, použitelný na vše. Dodává energii, používá se k léčbě ledvin, srdce, jater, plic, mužských pohlavních orgánů a má vliv na mužskou plodnost.
Výrazně ovlivňuje důležitá centra vegetativního nervového systému, odvodňuje a odvádí z těla škodliviny, doporučuje se při rekonvalescenci.
Uklidňuje a posiluje srdeční činnost, pomáhá při psychosomatických potížích, střevních problémech, léčí infekty močových cest, čelní dutiny a nos.

Magnezit:
Uklidňuje city, brání emocionálnímu vypětí, překonává podrážděnost.
Klid, uvolnění, soustředivost, uvádí do souladu obě mozkové hemisféry. Pomáhá při nadměrném pocení, při obezitě, při bolestech zubů a zad a také při prostatě.
Howlit rovněž podporuje kreativitu a stimuluje paměť. Zvyšuje chuť člověka na nové informace a učí trpělivosti. Probouzí pocity ambicí a pomáhá je naplňovat. Tyto vlastnosti využijí zejména lidé, kteří neustále něco odkládají a potřebují to dokončit.

Účinek orgonitu:
Transformuje destruktivní energie, čistí, vitalizuje a nabíjí tělo, domy, okolí živou energií, čistí prostor od patogenních zón a elektrosmogu (sladí rozdílné vlnové délky).
Podporuje meditace, pomáhá při terapiích.
Pomocí minerálů léčí a posiluje slabiny nositele.
Od názvu Orgon (tato energie) je odvozen název Orgonit (materiál kumulující tuto energii).  Organická pryskyřice, z níž je orgonitek vyroben, energii Orgon přitahuje do sebe a ta je zároveň uvnitř odrážena a rozptylována kovovými šponami. Tím  zajistíme rychlý pohyb přítomné prány. Očištěnou léčivou energii poté vrací zpět do okolí. Prozáří místnost paprsky energie a Vás zavalí pocitem lásky a radosti.

Růžová barva:
Symbol něhy, jemnosti a romantické lásky. Je označována jako barva srdce a obsahuje jemnější kvality červené. Léčí zranění srdce a duše. Pomáhá k urovnání vztahů a podporuje jejich jemnost. Je vhodnou barvou pro klidný spánek. Je barvou ženství, pomáhá najít skrytou bohyni uvnitř ženy, matky, milenky i stařeny.

Předmět ponechejte alespoň 10 minut položená na podtácku pro aktivaci.

Nedoporučujeme pokládat na podtácek horké předměty, nemýt v myčce.

Rozměry: průměr 10 cm, výška 1,5 - 2 cm.

25 dalších produktů ve stejné kategorii: