Orgonit podtácek Dosažení cílů

4491

Nový produkt

Orgonit, minerálový podtácek Strom života.
Zacílen na dosažení cílů, motivuje a podporuje odhodlání.
Dobíjí energii vody, potravin, kamenů či šperků.
Talířek eliminuje nežádoucí prvky obsažené v jídle a pití.

Více informací

Tento produkt již není na skladě

640 Kč

Více informací

Strom života je symbolem propojenosti s životodárným a ochraňujícím vesmírem. Kořeny má v podsvětí, jeho kmen představuje pozemský svět a jeho větve sahají do nebe.
Přináší ráj, hojnost, plodnost, životní sílu a moc trvání.
Má silnou léčivou energii. Svému nositeli dává životní sílu, energii a vitalitu.
Strom života symbolizuje životní sílu a nesmrtelnost.

Křišťál:
Univerzální, nejúčinnější léčivý krystal na světě, velmi silný zesilovač energie, harmonizující.  Odstraňuje bloky, čistí a chrání auru, zajišťuje klidný spánek. Odstraňuje škodlivé elektromagnetické záření, čistí geopatogenní zóny. Působí na korunní čakru a ostatní čistí.
Napomáhá soustředění při meditaci. Zvyšuje vibrace i ostatním minerálům.
Vhodný na všechny zdravotní problémy, včetně problémů duše.

Opalit:
Opalit se někdy nazývá jako nachový opál, či opalizující fluorit. Jedná se o sklo a díky oxidu křemičitému je považován za transformátor - mění životní situaci, vztahy a výhledy budoucnosti.  Je kamenem přání a naděje. Používá se ke zlepšení nálady a podporuje relaxaci. Používá se jako ochranný kámen na dlouhé cesty. Výrazně zlepšuje naši vnímavost. Pomáhá nám dostat pod kontrolu náhle a prudké citové výkyvy. Podporuje cítění, intuici a emocionalitu, nikoliv racionalitu. Je velmi vhodným kamenem, pokud se potřebujeme rozhodnout nebo řešit nějaký problém.

Karneol:
Pomáhá při krevních nemocích, univerzální minerál pro ochranu zdraví, dodává vnitřní sílu, zvyšuje plodnost, léčí frigiditu a impotenci. Dodává odvahu a trpělivost. Pomáhá lepší výřečnosti.

Jaspis:
Pomáhá vnitřnímu klidu, ochraňuje před fyzickými i duševními riziky, pohlcuje negativní energie. Přivolává štěstí. Srovnává a nastavuje čakry.
V duševním životě přináší jaspis svému nositeli odhodlání k naplnění všech záměrů.

Korál:
Spojuje člověka s přírodou. Do života přináší vnitřní klid a pohodu. Pomáhá k dosažení cílů. Zesiluje lásku mezi matkou a dítětem. Stabilizuje oběhový systém a pomáhá při potížích s žaludkem, jícnem a střevy.
Již staří Římané používali šperky z rudého korálu pro ochranu žen a dětí, v řadě kultur dodnes ženy nosí šperky z rudého korálu, aby si zajistily plodnost.
Korál probouzí vášeň a lásku, včetně lásky k přírodě a Zemi.
Korál příznivě působí proti stresu, depresi a úzkosti a pomáhá nám koukat na svět pozitivně.

Účinek orgonitu:
Transformuje destruktivní energie, čistí, vitalizuje a nabíjí tělo, domy, okolí živou energií, čistí prostor od patogenních zón a elektrosmogu (sladí rozdílné vlnové délky).
Podporuje meditace, pomáhá při terapiích.
Pomocí minerálů léčí a posiluje slabiny nositele.
Od názvu Orgon (tato energie) je odvozen název Orgonit (materiál kumulující tuto energii).  Organická pryskyřice, z níž je orgonitek vyroben, energii Orgon přitahuje do sebe a ta je zároveň uvnitř odrážena a rozptylována kovovými šponami. Tím  zajistíme rychlý pohyb přítomné prány. Očištěnou léčivou energii poté vrací zpět do okolí. Prozáří místnost paprsky energie a Vás zavalí pocitem lásky a radosti.

Nabíjí energií, očišťuje od negativních energií a eliminuje patogenní zóny.

Předmět ponechejte alespoň 10 minut položená na podtácku pro aktivaci.

Nedoporučujeme pokládat na podtácek horké předměty, nemýt v myčce.

Rozměry: průměr 10 cm, výška 1,5 cm.

25 dalších produktů ve stejné kategorii: