Obrovská pyramida Hojnost 1174g

4373

Nový produkt

Velká třpytivá orgonitová pyramida Hojnosti a prosperity.
Orgonit šíří pozitivní vibrace, vnáší do Domu světlo a lásku.
Podporuje uvolnění, harmonizuje a přetváří negativní energii.

Více informací

Tento produkt již není na skladě

3 380 Kč

Více informací

Orgonit očišťuje prostor od negativních energií a patogeních zón.
Vzhledem k vlastnostem obsažených minerálů je zacílen na prosperitu, blahobyt, štěstí a hojnost ve všech směrech - v materiálním i duchovním světě.
Doplněn o plátky zlaté barvy a měděné špony. Jeden z největších orgonitů naší výroby, vážící 1174g!

Pyramida je symbol všech kosmických sil, symbolem věčnosti a ochrany. Krystaly křištálů, v orgonitu obsažené, vynikají ochrannou magickou silou.
Vstřebávají, shromažďují a přeměňují kosmickou energii a informace. Tuto soustředěnou a harmonizovanou energii spolu s informacemi dále vyzařují.
Působí tak na částice, atomy, molekuly a krystalové struktury umístěné v jejich dosahu.  
Orgonitová pyramida zregeneruje vaše síly, posílí vaše zdraví i psychiku. Vhodné použití i jako ochranné talismany, či amulety.

Vlastnosti použitých minerálů:

Lapis Lazuli:
Posiluje vnitřní klid, vhodný pro meditaci, působí na nervový systém, detoxikuje, dodává odvahu a otevírá 6. čakru. Odstraňuje problémy v komunikaci, podporuje kreativitu.

Citrín:
Minerál hojnosti, napomáhá bohatství, prosperitě a přitahuje úspěchy. Zvyšuje kreativitu, proměňuje a uzemňuje negativní energii. Dodává příliv nové energie. Chrání auru, zavčas svého majitele varuje a tím mu dává dostatek času k akci na vlastní ochranu. Čistí čakry –  solar plexus, aktivuje činnost korunní čakry a zesiluje intuici. Pročišťuje vyšší úrovně osobnosti a uvádí je do rovnováhy.
Urovnává vztahy a spory v rodině či skupině.

Křišťál:
Univerzální, nejúčinnější léčivý krystal na světě, velmi silný zesilovač energie, harmonizující. Odstraňuje bloky, čistí a chrání auru, zajišťuje klidný spánek. Odstraňuje škodlivé elektromagnetické záření, čistí geopatogenní zóny. Působí na korunní čakru a ostatní čistí.
Napomáhá soustředění při meditaci. Vhodný na všechny zdravotní problémy, včetně problémů duše.

Jadeit:
Blahodárně působí na detoxikaci organismu, navozuje vnitřní klid a pomáhá při problémech s početím.
Zelený jadeit – uklidňuje nervový systém, harmonizuje nefungující vztahy, pomáhá realizovat touhy a vášně, má nejblíže k centru srdce.
Žlutý jadeit - přináší radost, štěstí, energii, povzbuzení. Zlepšuje funkci trávicího a vylučovacího systému.

Korál:
Spojuje člověka s přírodou. Do života přináší vnitřní klid a pohodu. Pomáhá k dosažení cílů. Zesiluje lásku mezi matkou a dítětem. Stabilizuje oběhový systém a pomáhá při potížích s žaludkem, jícnem a střevy.
Již staří Římané používali šperky z rudého korálu pro ochranu žen a dětí, v řadě kultur dodnes ženy nosí šperky z rudého korálu, aby si zajistily plodnost.
Korál probouzí vášeň a lásku, včetně lásky k přírodě a Zemi.
Korál příznivě působí proti stresu, depresi a úzkosti a pomáhá nám koukat na svět pozitivně.

Sodalit:
Navozuje vnitřní klid a harmonii, pomáhá proti stresu a negativním emocím, dodává hloubku meditaci. Posiluje nervový systém. Z modrých minerálů má nejintenzivnější vibrace. Napomáhá intuici.
Napomáhá: meditaci, koncentraci, klid, sílu ducha, moudrost, léčí.

Orgonitky tvoříme ručně srdcem a vyšším vedením. Každý orgonit je jedinečný a kupujete vždy orgonit identický s fotografií.

Velikosti: 14 cm x 15 cm
Váha: 1174g

30 dalších produktů ve stejné kategorii: