Obrovská pyramida Energetická bomba Transformace 475g

4028

Nový produkt

Vysoce energetická orgonitová pyramida. Ametyst, křišťál plátky zlaté barvy.
Vyrovná Vaše emoce, pomáhá při problémech duše. Harmonizuje Váš Domov.
Podpoří Vaše soustředění při meditacích a uklidní Vaši mysl.
Prohloubí intuici a ukáže duchovní vhledy. Pomáhá nalézt sebe ve svém nitru.
Největší pyramida z naší nabídky.

Více informací

Tento produkt již není na skladě

2 590 Kč

Více informací

Spojením vlastností minerálů, kovových špon s plátky zlaté barvy vznikla neobyčejná magická dekorace.

Čistí 7. korunní čakru. Harmonizuje prostředí. Orgonit transformuje negativní energie. 

Naše největší pyramida, váží 475g, rozměry 11x10x10cm. Dosah pyramidy až 15m.

Pyramida je symbol všech kosmických sil, symbolem věčnosti a ochrany. Krystaly křišťálu, v něm obsažené, vynikají ochrannou magickou silou.  Pyramidy vstřebávají, shromažďují a přeměňují kosmickou energii a informace. Tuto soustředěnou a harmonizovanou energii spolu s informacemi dále vyzařují.  Působí tak na částice, atomy, molekuly a krystalové struktury umístěné v jejich dosahu. Orgonitová pyramida zregeneruje vaše síly, posílí vaše zdraví i psychiku. Vhodné použití i jako ochranný talisman. Má pozitivní vlivu na okolí a neutralizuje elektromagnetické záření.

Vhodné místo je tam, kde nechá volné pole působnosti slunečním paprskům. Při prozáření spatříte božskou krásu, procítíte pokušení, svobodu, nekonečnou lásku, vibrace a harmonii. Pyramida je obohacena o symboly Merkaby. Mer-světlo, Ka-duch, Ba-tělo. Pomáhá k vyššímu stavu vědomí, umožňuje vstoupit do jiných dimenzí, zesiluje sílu myšlenek a pomocí ní je možné vytvořit realitu.  Rozvíjí v nás vědomí si sebe jako celku a provázanosti. Fotografie jsou focené při slunečním svitu. Můžete na nich spatřit zachycený okamžik prostupu paprsků, kdy se v orgonitku objeví zářící Světlo, jako kdyby vchod, brána do jiné dimenze...? :) Doporučuji i jako meditační pomůcku.

Zlato je energeticky nejmocnější kov, symbolizuje božskou moc. Dříve se zlato považovalo za zhmotnělé Slunce. Rezonuje se Sluncem, dodává životní sílu, podporuje rovnováhu. Přináší bohatství, podporuje intuici, umocňuje sílu a léčivé vlastnosti ostatních minerálů.

Křišťál:
Univerzální, nejúčinnější léčivý krystal na světě, velmi silný zesilovač energie, harmonizující.  Odstraňuje bloky, čistí a chrání auru, zajišťuje klidný spánek. Odstraňuje škodlivé elektromagnetické záření, čistí geopatogenní zóny. Působí na korunní čakru a ostatní čistí.
Napomáhá soustředění při meditaci. Zvyšuje vibrace i ostatním minerálům.
Vhodný na všechny zdravotní problémy, včetně problémů duše.

Ametyst:
Ametyst je kamenem čistoty s vysokými spirituálními vibracemi a ochrannou silou.
Očišťuje, zklidňuje, posiluje lásku a věrnost. Rozvíjí intuici, napomáhá příjmu nových myšlenek.
Čistí a harmonizuje krční a korunní čakru. Působí jako spojnice duše a duchovna.
Působí proti rozličným bolestem, pomáhá při bolestech hlavy, léčí nemoci krve.


Účinek orgonitu:
Transformuje destruktivní energie, čistí, vitalizuje a nabíjí tělo, domy, okolí živou energií, čistí prostor od patogenních zón a elektrosmogu (sladí rozdílné vlnové délky).
Podporuje meditace, pomáhá při terapiích.
Pomocí minerálů léčí a posiluje slabiny nositele.
Od názvu Orgon (tato energie) je odvozen název Orgonit (materiál kumulující tuto energii).  Organická pryskyřice, z níž je orgonitek vyroben, energii Orgon přitahuje do sebe a ta je zároveň uvnitř odrážena a rozptylována kovovými šponami. Tím  zajistíme rychlý pohyb přítomné prány. Očištěnou léčivou energii poté vrací zpět do okolí. Prozáří místnost paprsky energie a Vás zavalí pocitem lásky a radosti.

Významy barev:

Fialová barva:
Mystická barva, která je symbolem spirituality, duchovna ale i srdečnosti. Vzniká sjednocením dvou opačných pólů, dvou kontrastních a energetických faktorů - modrým klidem a červenou pohonnou sílou, které se navzájem vyrovnávají. Pomáhá při meditaci a může mít až hypnotické účinky.

30 dalších produktů ve stejné kategorii: