Orgonitová pyramida Uvolnění Štěstí

3792

Nový produkt

Jemná, magická orgonitová pyramida s minerály.
Navozuje klid a uvolnění. Podporuje lásku, vděčnost a přináší hojnost.

Více informací

Tento produkt již není na skladě

890 Kč

Více informací

Orgonit očišťuje prostor od negativních energií a patogeních zón. Vhodné místo je tam, kde nechá volné pole působnosti slunečním paprskům. Při prozáření spatříte božskou krásu, procítíte pokušení, svobodu, nekonečnou lásku, vibrace a harmonii. Rozvíjí v nás vědomí si sebe jako celku a provázanosti.

SYMBOLIKA

Pyramida je symbol všech kosmických sil, symbolem věčnosti a ochrany. Krystaly křišťálu, v něm obsažené, vynikají ochrannou magickou silou.  Pyramidy vstřebávají, shromažďují a přeměňují kosmickou energii a informace. Tuto soustředěnou a harmonizovanou energii spolu s informacemi dále vyzařují.  Působí tak na částice, atomy, molekuly a krystalové struktury umístěné v jejich dosahu. Orgonitová pyramida zregeneruje vaše síly, posílí vaše zdraví i psychiku. Vhodné použití i jako ochranný talisman. Má pozitivní vlivu na okolí a neutralizuje elektromagnetické záření.

Vlastnosti použitých minerálů:

Opalit:
Opalit se někdy nazývá jako nachový opál, či opalizující fluorit. Jedná se o sklo a díky oxidu křemičitému je považován za transformátor - mění životní situaci, vztahy a výhledy budoucnosti.  Je kamenem přání a naděje. Používá se ke zlepšení nálady a podporuje relaxaci. Používá se jako ochranný kámen na dlouhé cesty. Výrazně zlepšuje naši vnímavost. Pomáhá nám dostat pod kontrolu náhle a prudké citové výkyvy. Podporuje cítění, intuici a emocionalitu, nikoliv racionalitu. Je velmi vhodným kamenem, pokud se potřebujeme rozhodnout nebo řešit nějaký problém. Harmonizuje čelní a korunní čakru, jemno energetický, vyrovnávajíc síly Jin a Jang.

Jaspis:
Pomáhá vnitřnímu klidu, ochraňuje před fyzickými i duševními riziky, pohlcuje negativní energie. Přivolává štěstí. Srovnává a nastavuje čakry.
V duševním životě přináší jaspis svému nositeli odhodlání k naplnění všech záměrů.

Sodalit:
Navozuje vnitřní klid a harmonii, pomáhá proti stresu a negativním emocím, dodává hloubku meditaci. Posiluje nervový systém. Z modrých minerálů má nejintenzivnější vibrace. Napomáhá intuici.
Napomáhá: meditaci, koncentraci, klid, sílu ducha, moudrost, léčí.

Účinek orgonitu:
Transformuje destruktivní energie, čistí, vitalizuje a nabíjí tělo, domy, okolí živou energií, čistí prostor od patogenních zón a elektrosmogu (sladí rozdílné vlnové délky).
Podporuje meditace, pomáhá při terapiích.
Pomocí minerálů léčí a posiluje slabiny nositele.
Od názvu Orgon (tato energie) je odvozen název Orgonit (materiál kumulující tuto energii).  Organická pryskyřice, z níž je orgonitek vyroben, energii Orgon přitahuje do sebe a ta je zároveň uvnitř odrážena a rozptylována kovovými šponami. Tím  zajistíme rychlý pohyb přítomné prány. Očištěnou léčivou energii poté vrací zpět do okolí. Prozáří místnost paprsky energie a Vás zavalí pocitem lásky a radosti.

Rozměr: 5 x 5 cm.

30 dalších produktů ve stejné kategorii: