Vyrovnanost Klid Soustředění Vztahy Kužel

9384245

Nový produkt

Magický, energetický kužel. Zářič, neustále vyzařující pozitivní vibrace.
Nabíjí energií, uzemňuje negativní energie. Zacílen na regeneraci, soustředění, vyrovnanost, sebedůvěru, klid a posílení vztahů.
Posiluje 1., 4., 6. a 7. čakru.
Rozměry: 5,4 x6,3 cm.

Více informací

Tento produkt již není na skladě

720 Kč

Více informací

Složení orgonitku:

- minerály: křišťál pro umocnění magické síly a zrychlení toku energií, granát, lapis lazuli, mechový achát,
- kovové špony (hliníkové, či bronzové špony)
- třpytky, kuličky
- odlito do křišťálové pryskyřice

Význam symboliky:


Kužel:
Kužel je symbolem všech kosmických sil, symbolem věčnosti a ochrany. Krystaly křištálů, v něm obsažené, vynikají ochrannou magickou silou.
Kužel vstřebává, shromažďuje a přeměňuje kosmickou energii a informace. Tuto soustředěnou a harmonizovanou energii spolu s informacemi dále vyzařuje.
Působí tak na částice, atomy, molekuly a krystalové struktury umístěné v jejich dosahu.  
Kužel zregeneruje vaše síly, posílí vaše zdraví i psychiku. Vhodné použití i jako ochranný talisman. Má pozitivní vlivu na okolí a neutralizuje elektromagnetické záření.

Významy barev:

Fialová barva:
Mystická barva, která je symbolem spirituality, duchovna ale i srdečnosti. Vzniká sjednocením dvou opačných pólů, dvou kontrastních a energetických faktorů - modrým klidem a červenou pohonnou sílou, které se navzájem vyrovnávají. Pomáhá při meditaci a může mít až hypnotické účinky.

Modrá barva:
Svoboda v oceánu, obloze, synonyma jsou důvěra, láska, oddanost, něha, ženskost, sebevyjádření.
Symbolizuje klidnou vodu, reprezentuje uvolněný temperament, ženskost, něhu, věrnost, důvěru, lásku a oddanost. Představuje opatrnost, rozvážnost, nečinnost a lehkovážnost. Vyjasňuje a rozšiřuje ducha i duši.
Barva páté komunikační čakry. Je výborné ji používat při problémech v komunikaci a sdělování. Uvolňuje mysl, aby se mohla otevřít intuici, propojuje srdce a rozum. Uklidňuje, uvolňuje a čistí.

Zlatá barva:
Dává pocit hojnosti, lesku a bohatství. Symbolem univerzální lásky a nejvyšších hodnot zastoupených idealismem, velkorysostí a šlechetností. Vyjadřuje klid a vyrovnanost.
Pomáhá nám změnit poznání v pochopení, na cestě k univerzální moudrosti ale taky při dosahování světských cílů, bohatství a uznání.

Zelená barva:
Je barvou přírody, rovnováhy, klidu a naděje. Působí uklidňujícím dojmem a pohled na zelenou barvu napomáhá regeneraci a načerpání nové síly. Lidé mající rádi tuto barvu budou více ochotní rozdávat lásku a pomáhat motivovat ostatní.


Léčivé vlastnosti použitých minerálů:

Mechový achát:
Minerál silně spjat s přírodou, obnovuje narušenou rovnováhu, osvěžuje duši a ukazuje vše krásné okolo. Přitahuje bohatství, štěstí a nové přátele. Zmírňuje porodní bolesti. Minerál rovnováhy, sebedůvěry, soustředění. Odstraňuje vnitřní napětí.

Granát:
Regeneruje organizmus, obnovuje ztracené síly, čistí krev, podporuje metabolizmus.
Regeneruje DNA, příznivě působí na páteř, srdce a plíce.
Již předci jej užívali jako amulet, který varuje před nebezpečím. Velmi silný minerál, který přivádí velké množství energie, udržuje organizmus v rovnováze a dodává potřebný klid.
Přináší sebedůvěru a odvahu. Podporuje lásku a sexuální touhu (zejména v červeném zbarvení).
Pomáhá v krizových situacích nalézat východiska a dodat víru.
Pročišťuje čakry, otvírá srdce. Rozvíjí rozšířené vědomí.

Křišťál:
Univerzální, nejúčinnější léčivý krystal na světě, velmi silný zesilovač energie, harmonizující.  Odstraňuje bloky, čistí a chrání auru, zajišťuje klidný spánek. Odstraňuje škodlivé elektromagnetické záření, čistí geopatogenní zóny. Působí na korunní čakru a ostatní čistí.
Napomáhá soustředění při meditaci. Zvyšuje vibrace i ostatním minerálům.
Vhodný na všechny zdravotní problémy, včetně problémů duše.

Lapis Lazuli:
Posiluje vnitřní klid, vhodný pro meditaci, působí na nervový systém, detoxikuje, dodává odvahu a otevírá 6. čakru. Odstraňuje problémy v komunikaci, podporuje kreativitu.

Barva čakry:

Čtvrtá čakra srdeční:
Vytváří střed systému čaker. Zde probíhá spojení tří fyzických-emočních center se třemi horními duchovními.
Jsou zde uloženy schopnosti empatie. Srdeční čakra sjednocuje pomocí lásky. Pokud budeme láskyplně vnímat své nemocné orgány, či části těla, může se uzdravení značně urychlit.
Čtvrtou čakru aktivujeme pohledem na les a panenskou přírodu.


Šestá čakra, čelní, třetí oko:
(Ádžňa) Šestou čakrou se dovršuje vědomé vnímání bytí. Je to sídlo vyšších duchovních sil, intelektuálních schopností rozlišování, paměti, intuice, moudrosti, vůle. Na tělesné rovině nejvyšší řídící centrum centrálního nervového systému. Vlastní barva je indigově modrá, žlutá, fialová, tyto barvy poukazují na rozdílné funkce na různých úrovních vědomí.
Zablokování způsobuje: touhu ovládat druhé, neschopnost nadhledu, odmítání duchovního poznání a upřednostňování racionálního myšlení
Onemocnění: neurologické poruchy, bolesti hlavy, potíže se zrakem, záněty dutin a horních cest dýchacích, problémy s páteří
Drahé kameny a minerály k aktivaci 6. čakry: chryzokol, lazurit, safír, sodalit.

Sedmá čakra, korunní:
(Sahasrara) Sídlo nejvyšší dokonalosti v člověku. Tato nejvyšší čakra obsahuje veškeré energie nižších center, je výchozím bodem pro projevy energií všech ostatních čaker.
Odtud začala naše cesta životem a k počátku se vrátíme na konci svého vývoje. Pokud rozvineme sedmou čakru, uvolníme poslední blokády ostatních čaker a jejich energie se rozkmitá do co nejvyšších frekvencí.

Účinek orgonitu:
Transformuje destruktivní energie, čistí, vitalizuje a nabíjí tělo, domy, okolí živou energií, čistí prostor od patogenních zón a elektrosmogu (sladí rozdílné vlnové délky).
Podporuje meditace, pomáhá při terapiích.
Pomocí minerálů léčí a posiluje slabiny nositele.
Od názvu Orgon (tato energie) je odvozen název Orgonit (materiál kumulující tuto energii).  Organická pryskyřice, z níž je orgonitek vyroben, energii Orgon přitahuje do sebe a ta je zároveň uvnitř odrážena a rozptylována kovovými šponami. Tím  zajistíme rychlý pohyb přítomné prány. Očištěnou léčivou energii poté vrací zpět do okolí. Prozáří místnost paprsky energie a Vás zavalí pocitem lásky a radosti.

30 dalších produktů ve stejné kategorii: