Odpuštění Blahobyt Sebeúcta Očista Pyramida

151359

Nový produkt


Magická, energetická pyramida. Zářič, neustále vyzařující pozitivní vibrace.
Nabíjí energií a chutí do života, uzemňuje negativní energie.
Očišťuje nás i domov od negativních energií a patogenních zón.
Posiluje 4. čakru.

Rozměry: 4,8 x 5 cm.

Více informací

Tento produkt již není na skladě

720 Kč

Více informací

Složení orgonitku:

- minerály: křišťál pro umocnění magické síly a zrychlení toku energií, křišťál, růženín, tygří oko,
- kovové špony (hliníkové, či bronzové špony)
- třpytky, kuličky
- odlito do křišťálové pryskyřice

Význam symboliky:


Pyramida:
Pyramida je symbol všech kosmických sil, symbolem věčnosti a ochrany. Krystaly křišťálu, v něm obsažené, vynikají ochrannou magickou silou.  Pyramidy vstřebávají, shromažďují a přeměňují kosmickou energii a informace. Tuto soustředěnou a harmonizovanou energii spolu s informacemi dále vyzařují.  Působí tak na částice, atomy, molekuly a krystalové struktury umístěné v jejich dosahu. Orgonitová pyramida zregeneruje vaše síly, posílí vaše zdraví i psychiku. Vhodné použití i jako ochranný talisman. Má pozitivní vlivu na okolí a neutralizuje elektromagnetické záření.

Významy barev:

Hnědá barva:
Barva trpělivých a spolehlivých lidí - barva země, pokory a askeze. Preferují ji lidé, kteří stojí nohama pevně na zemi a umí dobře hospodařit s penězi. Jedná se o všední, nenápadnou až nudnou barvu, která ale dokáže působit klidně a důvěrně.

Růžová barva:
Symbol něhy, jemnosti a romantické lásky ... ale také nezralosti a naivity. Je označována jako barva srdce a obsahuje jemnější kvality červené.

Zlatá barva:
Dává pocit hojnosti, lesku a bohatství. Symbolem univerzální lásky a nejvyšších hodnot zastoupených idealismem, velkorysostí a šlechetností. Vyjadřuje klid a vyrovnanost.
Pomáhá nám změnit poznání v pochopení, na cestě k univerzální moudrosti ale taky při dosahování světských cílů, bohatství a uznání.

Žlutá barva:
Je nejjasnější teplou barvou s povzbuzujícím a rozveselujícím účinkem. Je symbolem moudrosti a vysoké inteligence. Podporuje myšlení, povzbuzuje nervy a oživuje paměť. Napomáhá uvolnění, svobodnému vývoji a komunikaci při navazování kontaktů.

Léčivé vlastnosti použitých minerálů:

Křišťál:
Univerzální, nejúčinnější léčivý krystal na světě, velmi silný zesilovač energie, harmonizující.  Odstraňuje bloky, čistí a chrání auru, zajišťuje klidný spánek. Odstraňuje škodlivé elektromagnetické záření, čistí geopatogenní zóny. Působí na korunní čakru a ostatní čistí.
Napomáhá soustředění při meditaci. Zvyšuje vibrace i ostatním minerálům.
Vhodný na všechny zdravotní problémy, včetně problémů duše.

Růženín:
Svými vibracemi obklopuje duši, rány na srdci se jeho přítomností vyléčí. Dává sílu odpouštět. Univerzální léčivý kámen, dodávající životní energii.
Pomáhá projevovat city, dodává lásku a krásu, podporuje něžnost, mírnost, přátelskost, nesobeckost, podněcuje citlivost a vnímavost vůči ostatním i sobě samému, podporuje fantazii, inspiraci a tvořivost, trpělivost, dává sílu k odpuštění, učí sebeúctě a sebelásce.
Příznivě působí při úzkostech a neurotických potížích, odstraňuje apatii, strach, zlost, nelibost a pocity viny.
Je univerzální, použitelný na vše.
Dodává energii, používá se k léčbě ledvin, srdce, jater, plic, mužských pohlavních orgánů a má vliv na mužskou plodnost.
Výrazně ovlivňuje důležitá centra vegetativního nervového systému, odvodňuje a odvádí z těla škodliviny, doporučuje se při rekonvalescenci.
Uklidňuje a posiluje srdeční činnost, pomáhá při psychosomatických potížích, střevních problémech, léčí infekty močových cest, čelní dutiny a nos.

Tygří oko:
Projektivní i receptivní minerál, planeta Slunce, element ohně.
Ochraňuje nositele před všemi formami nebezpečí. Přes spojení mezi sluneční a zemskou energií napomáhá spojení s realitou a zároveň podporuje duchovní růst zemsky orientovaných lidí.
Podporuje tok energie v těle a dodává sílu, přitahuje peníze a bohatství.
Vyrovnává činnost mozkových hemisfér, léčí oči a krk, odstraňuje křeče. Pomáhá při léčbě poruch osobnosti.
 
Barva čakry:

Čtvrtá čakra, srdeční:
(Anahata) Vytváří střed systému čaker. Zde probíhá spojení tří fyzických-emočních center se třemi horními duchovními.
Jsou zde uloženy schopnosti empatie. Srdeční čakra sjednocuje pomocí lásky. Pokud budeme láskyplně vnímat své nemocné orgány, či části těla, může se uzdravení značně urychlit.

Účinek orgonitu:
Transformuje destruktivní energie, čistí, vitalizuje a nabíjí tělo, domy, okolí živou energií, čistí prostor od patogenních zón a elektrosmogu (sladí rozdílné vlnové délky).
Podporuje meditace, pomáhá při terapiích.
Pomocí minerálů léčí a posiluje slabiny nositele.
Od názvu Orgon (tato energie) je odvozen název Orgonit (materiál kumulující tuto energii).  Organická pryskyřice, z níž je orgonitek vyroben, energii Orgon přitahuje do sebe a ta je zároveň uvnitř odrážena a rozptylována kovovými šponami. Tím  zajistíme rychlý pohyb přítomné prány. Očištěnou léčivou energii poté vrací zpět do okolí. Prozáří místnost paprsky energie a Vás zavalí pocitem lásky a radosti.

30 dalších produktů ve stejné kategorii: