Orgonit Štěstí, Klid a Intuice

3340

Nový produkt

Orgonitová pyramida se vzácnými minerály.
Umocněna prachem zlaté barvy a měděnými šponami.
Orgonit přetváří negativní energii, přináší štěstí a podporuje uvolnění.

Více informací

1 030 Kč

Více informací

Pyramida je symbol všech kosmických sil, symbolem věčnosti a ochrany. Krystaly křišťálu, v něm obsažené, vynikají ochrannou magickou silou.  Pyramidy vstřebávají, shromažďují a přeměňují kosmickou energii a informace. Tuto soustředěnou a harmonizovanou energii spolu s informacemi dále vyzařují.  Působí tak na částice, atomy, molekuly a krystalové struktury umístěné v jejich dosahu. Orgonitová pyramida zregeneruje vaše síly, posílí vaše zdraví i psychiku. Vhodné použití i jako ochranný talisman. Má pozitivní vlivu na okolí a neutralizuje elektromagnetické záření.

Měsíční kámen:
Podporuje ženské vlastnosti a pomáhá předejít ženským nemocem. Je to ochranný minerál mateřství, chrání matku, plod, pomáhá při porodu. Klidní rozbouřenou mysl. Pomáhá překonat strach před početím dítěte.

Tyrkys:
Vhodný pro meditace, zvyšuje intuici. Jin-Jang, vyrovnává mužskou a ženskou energii, neutralizuje elektromagnetický smog, dodává sílu.
Pomáhá mluvenému slovu. Napomáhá vnitřnímu klidu, odhání deprese a strachy. Kámen radosti a bohatství.
V tyrkysu se mísí energie Nebe a Země. Tento šamanský kámen léčí ducha a přináší moudrost, důvěru a laskavost.

Granát:
Regeneruje organizmus, obnovuje ztracené síly, čistí krev, podporuje metabolizmus.
Regeneruje DNA, příznivě působí na páteř, srdce a plíce.
Již předci jej užívali jako amulet, který varuje před nebezpečím. Velmi silný minerál, který přivádí velké množství energie, udržuje organizmus v rovnováze a dodává potřebný klid.
Přináší sebedůvěru a odvahu. Podporuje lásku a sexuální touhu (zejména v červeném zbarvení).
Pomáhá v krizových situacích nalézat východiska a dodat víru.
Pročišťuje čakry, otvírá srdce. Rozvíjí rozšířené vědomí

Fluorit:
Minerál duševní síly, ochrany. Vhodný také proti depresi. Zlepšuje zručnost a sebedůvěru. Blokátor geopatogenních zón, potlačuje elektromagnetické záření, vhodný proti vlivům záření z elektroniky. Vhodný k potlačení negativních energií všeho druhu.
Čistí, odstraňuje a přeorganizuje v těle vše, co není v naprostém pořádku.

Křišťál:
Univerzální, nejúčinnější léčivý krystal na světě, velmi silný zesilovač energie, harmonizující.  Odstraňuje bloky, čistí a chrání auru, zajišťuje klidný spánek. Odstraňuje škodlivé elektromagnetické záření, čistí geopatogenní zóny. Působí na korunní čakru a ostatní čistí.
Napomáhá soustředění při meditaci. Zvyšuje vibrace i ostatním minerálům.
Vhodný na všechny zdravotní problémy, včetně problémů duše.

Čtvrtá čakra srdeční:
Vytváří střed systému čaker. Zde probíhá spojení tří fyzických-emočních center se třemi horními duchovními.
Jsou zde uloženy schopnosti empatie. Srdeční čakra sjednocuje pomocí lásky. Pokud budeme láskyplně vnímat své nemocné orgány, či části těla, může se uzdravení značně urychlit.

Sedmá čakra korunní:
Sídlo nejvyšší dokonalosti v člověku. Tato nejvyšší čakra obsahuje veškeré energie nižších center, je výchozím bodem pro projevy energií všech ostatních čaker.
Odtud začala naše cesta životem a k počátku se vrátíme na konci svého vývoje. Pokud rozvineme sedmou čakru, uvolníme poslední blokády ostatních čaker a jejich energie se rozkmitá do co nejvyšších frekvencí.

Zelená barva:Je barvou přírody, rovnováhy, klidu a naděje. Působí uklidňujícím dojmem a pohled na zelenou barvu napomáhá regeneraci a načerpání nové síly. Lidé mající rádi tuto barvu budou více ochotní rozdávat lásku a pomáhat motivovat ostatní.

Účinek orgonitu:
Transformuje destruktivní energie, čistí, vitalizuje a nabíjí tělo, domy, okolí živou energií, čistí prostor od patogenních zón a elektrosmogu (sladí rozdílné vlnové délky).
Podporuje meditace, pomáhá při terapiích.
Pomocí minerálů léčí a posiluje slabiny nositele.
Od názvu Orgon (tato energie) je odvozen název Orgonit (materiál kumulující tuto energii).  Organická pryskyřice, z níž je orgonitek vyroben, energii Orgon přitahuje do sebe a ta je zároveň uvnitř odrážena a rozptylována kovovými šponami. Tím  zajistíme rychlý pohyb přítomné prány. Očištěnou léčivou energii poté vrací zpět do okolí. Prozáří místnost paprsky energie a Vás zavalí pocitem lásky a radosti.

Rozměr: 4,5 x 4,5 x 5 cm

30 dalších produktů ve stejné kategorii: