Minerálový náramek znamení Kozoroh

5034

Nový produkt

Náramek ručně navléknutý vzácnými minerály pro znamení zvěrokruhu Kozoroh. Minerálový náramek v dárkovém balení s kartičkou.

Vhodný pro aktivaci a čištění 1., 6. a 7. korunní čakry.
Zacílení: Ženství, uklidnění, sebedůvěra, láska a hojnost.

Více informací

600 Kč

Více informací

Tyto energetické náramky pro Vás zhotovuji se zacílením, na podporu slabin, na ochranu a probuzení.
Andělsky krásné, léčivé a harmonizační náramky pro každodenní nošení.

MINERÁLY

Křišťál:
Univerzální, nejúčinnější léčivý krystal na světě, velmi silný zesilovač energie, harmonizující.  Odstraňuje bloky, čistí a chrání auru, zajišťuje klidný spánek. Odstraňuje škodlivé elektromagnetické záření, čistí geopatogenní zóny. Působí na korunní čakru a ostatní čistí.
Napomáhá soustředění při meditaci. Zvyšuje vibrace i ostatním minerálům.
Vhodný na všechny zdravotní problémy, včetně problémů duše.

Achát:
Achát je minerál rovnováhy, sebedůvěry, soustředění. Odstraňuje vnitřní napětí, stabilizuje auru a přetváří negativní energie. Mírní stresové stavy a obnovuje tělesnou energii.

Ametyst (v náramku s přívěskem):
Ametyst je kamenem čistoty s vysokými spirituálními vibracemi a ochrannou silou.
Očišťuje, zklidňuje, posiluje lásku a věrnost. Rozvíjí intuici, napomáhá příjmu nových myšlenek.
Čistí a harmonizuje krční a korunní čakru. Působí jako spojnice duše a duchovna.
Působí proti rozličným bolestem, pomáhá při bolestech hlavy, léčí nemoci krve.

Tygří oko:
Ochranný minerál před všemi formami nebezpečí. Přes spojení mezi sluneční a zemskou energií pomáhá uzemnit lidi, kteří ztratili spojení s realitou a zároveň podporuje duchovní růst zemsky orientovaných lidí. Podporuje tok energie v těle a dodává sílu, přitahuje peníze a bohatství.

SYMBOLIKA

Fialová barva:
Mystická barva, která je symbolem spirituality, duchovna ale i srdečnosti. Vzniká sjednocením dvou opačných pólů, dvou kontrastních a energetických faktorů - modrým klidem a červenou pohonnou sílou, které se navzájem vyrovnávají. Pomáhá při meditaci a může mít až hypnotické účinky.

Modrá barva:
Svoboda v oceánu, obloze, synonyma jsou důvěra, láska, oddanost, něha, ženskost, sebevyjádření.
Symbolizuje klidnou vodu, reprezentuje uvolněný temperament, ženskost, něhu, věrnost, důvěru, lásku a oddanost. Představuje opatrnost, rozvážnost, nečinnost a lehkovážnost. Vyjasňuje a rozšiřuje ducha i duši.
Barva páté komunikační čakry. Je výborné ji používat při problémech v komunikaci a sdělování. Uvolňuje mysl, aby se mohla otevřít intuici, propojuje srdce a rozum. Uklidňuje, uvolňuje a čistí.

ČAKRY

Sedmá čakra korunní:
Sídlo nejvyšší dokonalosti v člověku. Tato nejvyšší čakra obsahuje veškeré energie nižších center, je výchozím bodem pro projevy energií všech ostatních čaker.
Odtud začala naše cesta životem a k počátku se vrátíme na konci svého vývoje. Pokud rozvineme sedmou čakru, uvolníme poslední blokády ostatních čaker a jejich energie se rozkmitá do co nejvyšších frekvencí.

Šestá čakra (čelní, třetí oko):
Zablokování způsobuje: touhu ovládat druhé, neschopnost nadhledu, odmítání duchovního poznání a upřednostňování racionálního myšlení
Onemocnění: neurologické poruchy, bolesti hlavy, potíže se zrakem, záněty dutin a horních cest dýchacích, problémy s páteří
Drahé kameny a minerály k aktivaci 6. čakry: chryzokol, lazurit, safír, sodalit
Šestou čakrou se dovršuje vědomé vnímání bytí. Je to sídlo vyšších duchovních sil, intelektuálních schopností rozlišování, paměti, intuice, moudrosti, vůle. Na tělesné rovině nejvyšší řídící centrum centrálního nervového systému. Vlastní barva je indigově modrá, žlutá, fialová, tyto barvy poukazují na rozdílné funkce na různých úrovních vědomí.

První čakra, kořenová:
(Muladhara) Základní čakra nás spojuje s fyzickým světem. Dává nám životní sílu prosadit se, vytrvat a přežít.
Transformuje energie kosmické na pozemskou rovinu a současně proudí touto čakrou energie země do celého našeho systému. Působí na budování existence, materiální zabezpečení a uchování si vlastního druhu rodiny.
První čakra je základem vitální síly pro vyšší čakry, spojení se Zemí a přírodou. Poskytuje nám pevnou půdu pod nohama, na které si můžeme stavět náš život, přináší nám prvotní důvěru, odolnost, důraz.
První čakra by měla být v rovnováze se sedmou čakrou, abychom si udrželi svou vnitřní rovnováhu. Pokud čakra je otevřená a harmonicky funguje, zažíváme hluboké spojení se Zemí a jejími tvory, vitalitu, spokojenost, stabilitu a vnitřní sílu. Naopak při zablokování nebo uzavření čakry je tělesná konstrukce slabá a máme málo duševní síly a sebedůvěry.


Náramek navléknutý na pružném silonu, o délce cca 17,5-18cm. Na přání zhotovíme kratší, či delší.

Zakončen elegantně korálkem z chirurgické oceli.

7 dalších produktů ve stejné kategorii: