Minerálový náramek znamení Kozoroh

Nový produkt

Náramek ručně navléknutý minerály pro znamení zvěrokruhu Kozoroh.
Minerálový náramek v dárkovém balení s kartičkou.

Více informací

690 Kč

  • ANO
  • NE

Více informací

Tyto energetické náramky pro Vás zhotovuji se zacílením, na podporu slabin, na ochranu a probuzení.
Andělsky krásné, léčivé a harmonizační náramky pro každodenní nošení.

Vyjímečné vlastnosti použitých minerálů:

Růženín:
Svými vibracemi obklopuje duši, rány na srdci se jeho přítomností vyléčí. Dává sílu odpouštět. Univerzální léčivý kámen, dodávající životní energii.
Pomáhá projevovat city, dodává lásku a krásu, podporuje něžnost, mírnost, přátelskost, nesobeckost, podněcuje citlivost a vnímavost vůči ostatním i sobě samému, podporuje fantazii, inspiraci a tvořivost, trpělivost, dává sílu k odpuštění, učí sebeúctě a sebelásce.
Příznivě působí při úzkostech a neurotických potížích, odstraňuje apatii, strach, zlost, nelibost a pocity viny.
Je univerzální, použitelný na vše.
Dodává energii, používá se k léčbě ledvin, srdce, jater, plic, mužských pohlavních orgánů a má vliv na mužskou plodnost.
Výrazně ovlivňuje důležitá centra vegetativního nervového systému, odvodňuje a odvádí z těla škodliviny, doporučuje se při rekonvalescenci.
Uklidňuje a posiluje srdeční činnost, pomáhá při psychosomatických potížích, střevních problémech, léčí infekty močových cest, čelní dutiny a nos.

Tygří oko:
Ochranný minerál před všemi formami nebezpečí. Přes spojení mezi sluneční a zemskou energií pomáhá uzemnit lidi, kteří ztratili spojení s realitou a zároveň podporuje duchovní růst zemsky orientovaných lidí. Podporuje tok energie v těle a dodává sílu, přitahuje peníze a bohatství.

Náramek s přívěskem Stromu života je s korálky o velikosti 8mm, náramek bez přívěsku s korálky o velikosti 6 mm (drobnější).

Náramek navléknutý na pružném silonu, o délce cca 17,5-18cm. Na přání zhotovíme kratší, či delší.

Přívěsek Strom života z chirurgické oceli.

7 dalších produktů ve stejné kategorii: