Náramek Bohyně Žena - ocel dárkové

Nový produkt

Jedinečný náramek pro Ženu Bohyni.
Ručně tvořený v dárkovém balení s kartičkou o vlastnostech minerálů.
Doplněn o ocelový přívěsek s autorskou kresbou.

Více informací

770 Kč

  • 17
  • 17,5
  • 18

Více informací

Tyto energetické náramky pro Vás zhotovuji se zacílením, na podporu slabin, na ochranu a probuzení.
Andělsky krásné, léčivé a harmonizační náramky pro každodenní nošení.

VLASTNOSTI MINERÁLŮ

Křišťál:
Univerzální, nejúčinnější léčivý krystal na světě, velmi silný zesilovač energie, harmonizující.  Odstraňuje bloky, čistí a chrání auru, zajišťuje klidný spánek. Odstraňuje škodlivé elektromagnetické záření, čistí geopatogenní zóny. Působí na korunní čakru a ostatní čistí.
Napomáhá soustředění při meditaci. Zvyšuje vibrace i ostatním minerálům.
Vhodný na všechny zdravotní problémy, včetně problémů duše.

Měsíční kámen:
Podporuje ženské vlastnosti a pomáhá předejít ženským nemocem. Je to ochranný minerál mateřství, chrání matku, plod, pomáhá při porodu. Klidní rozbouřenou mysl. Pomáhá překonat strach před početím dítěte.

Karneol:
Pomáhá při krevních nemocích, univerzální minerál pro ochranu zdraví, dodává vnitřní sílu, zvyšuje plodnost, léčí frigiditu a impotenci. Dodává odvahu a trpělivost. Pomáhá lepší výřečnosti.

Santalové dřevo:
Santalové dřevo má bohaté účinky také na psychiku, posiluje psychickou odolnost, pomáhá při koncentraci, ale i při relaxaci, harmonizuje a stabilizuje při emočním vypětí. Meditační pomůcka, povzbuzuje duchovní síly.

Mokait:
Zmírňuje stres, zabraňuje pesimismu, odhání starosti a těžké sny. Pohlcuje negativní energii.
Přináší pomoc během dlouhodobých nemocí a dodává tělu energii, kterou neustále vyzařuje. Zvyšuje chuť k životu. Pročišťuje a uvádí do rovnováhy čakry a auru.

Jadeit:
Minerálem přitahující lásku. Má sílu prodlužovat život, přitahuje hmotné statky, podporuje podnikatelskou činnost, minerál prosperity. Pomáhá předcházet nemocem a zdravotním obtížím. Je symbolem čistoty a vyrovnanosti. Uklidňuje mysl.

ČAKROVÉ ZACÍLENÍ

První čakra, kořenová:
(Muladhara) Základní čakra nás spojuje s fyzickým světem. Dává nám životní sílu prosadit se, vytrvat a přežít.
Transformuje energie kosmické na pozemskou rovinu a současně proudí touto čakrou energie země do celého našeho systému. Působí na budování existence, materiální zabezpečení a uchování si vlastního druhu rodiny.
První čakra je základem vitální síly pro vyšší čakry, spojení se Zemí a přírodou. Poskytuje nám pevnou půdu pod nohama, na které si můžeme stavět náš život, přináší nám prvotní důvěru, odolnost, důraz.
První čakra by měla být v rovnováze se sedmou čakrou, abychom si udrželi svou vnitřní rovnováhu. Pokud čakra je otevřená a harmonicky funguje, zažíváme hluboké spojení se Zemí a jejími tvory, vitalitu, spokojenost, stabilitu a vnitřní sílu. Naopak při zablokování nebo uzavření čakry je tělesná konstrukce slabá a máme málo duševní síly a sebedůvěry.

Druhá čakra, sakrální:
(Svadhisthana) Centrum původních, nefiltrovaných emocí, sexuální energie a tvořivých sil. Díky této čakře máme přístup k oplodňujícím a vstřícným energiím, které pronikají přírodou. Tato čakra je považována za sídlo Šakti, ženského aspektu boha, ve formě tvořivé rodící síly. U muže zahrnuje její působnost oblast pohlavních orgánů, které v sobě nesou impuls k tvoření nového života, avšak voda také odplavuje a očišťuje to se projeví v oblasti detoxikační a vyměšující. Na úrovni duševní jej prožíváme jako uvolnění a odplavení pocitů.

Třetí čakra, pupeční Solar plexus:
(Manipuraka) Třetí energetické centrum. Její hlavní význam spočívá v tom, že se skrze ni cítíme spojeni s fyzickým i s éterickým světem. Tato čakra je východ, kterým mohou proudit naše emoce. Je to sídlo podvědomí, osobnosti.
Tato čakra je v úzkém vztahu s city a pocity všeho druhu. Má vztah k solárplexu a ztělesňuje harmonizující, spojující element rozumu a intelektu.

Sedmá čakra, korunní:
(Sahasrara) Sídlo nejvyšší dokonalosti v člověku. Tato nejvyšší čakra obsahuje veškeré energie nižších center, je výchozím bodem pro projevy energií všech ostatních čaker.
Odtud začala naše cesta životem a k počátku se vrátíme na konci svého vývoje. Pokud rozvineme sedmou čakru, uvolníme poslední blokády ostatních čaker a jejich energie se rozkmitá do co nejvyšších frekvencí.

Velikost náramku zvolte kliknutím. Ručně navléknuto na pružném vlasci. Minerály o velikosti 8 mm, přívěsek o velikosti 14 mm.

30 dalších produktů ve stejné kategorii: