Náramek Jemnost Bytí - minimalistický

4588

Nový produkt

Jemný minimalistický náramek s minerály o nejvyšší kvalitě.
Ozdoba každé Bohyně!
Přináší vnitřní klid, transformuje a pomáhá uskutečnit sny.

Více informací

900 Kč

Více informací

Andělsky krásné, léčivé a harmonizační náramky pro každodenní nošení. Působí léčivě na tělo i duši.
Otevírájí naše srdce, učí zdravé sebelásce a sebepřijetí. Pomáhají životní rovnováze.

Minerálové korálky vysoké kvality o velikosti 6 mm. Minimalistický náramek bude souznit s každou Bohyní.

Náramek obdržíte v dárkové krabičce s dekorační slámou a informační kartou o zacílení náramku a jeho složení.


VLASTNOSTI MINERÁLŮ

Broušený avanturín:
Kamenem štěstí. Působí vysoce kladně na vše, co má spojitost s prosperitou a majetkem. Brání patogenním zónám, ochraňuje před zářením z telefonů. Posiluje řídící a rozhodovací schopnosti. Podporuje kreativitu a pozvedává inteligenci. Udržuje rovnováhu mezi ženskou Jin a mužskou energií Jang.

Angelit:
Léčí záněty, uvádí do rovnováhy štítnou a příštítnou žlázu. Umí odblokovat meridiány, napravuje poruchy tkání, zajišťuje rovnováhu tekutin v těle, je močopudný, pomáhá při potížích s plícemi. Utišuje bolest ze slunečních spálenin.
Symbolem míru a bratrství, umožňuje kontakt s říší andělů, cestování mimo tělo. Vhodný pro léčitele – zvyšuje vnímavost a naladění.

Nefrit:
Tlumí přepětí, tiší žal a smutek, pomáhá nositeli nevzdávat se a nepropadat beznaději, napomáhá vnitřnímu klidu při početí. Léčí záněty a nedostatečnou funkci ledvin, podporuje funkci střev.

Křišťál:
Univerzální, nejúčinnější léčivý krystal na světě, velmi silný zesilovač energie, harmonizující.  Odstraňuje bloky, čistí a chrání auru, zajišťuje klidný spánek. Odstraňuje škodlivé elektromagnetické záření, čistí geopatogenní zóny. Působí na korunní čakru a ostatní čistí.
Napomáhá soustředění při meditaci. Zvyšuje vibrace i ostatním minerálům.
Vhodný na všechny zdravotní problémy, včetně problémů duše.

Opalit:
Opalit se někdy nazývá jako nachový opál, či opalizující fluorit. Jedná se o sklo a díky oxidu křemičitému je považován za transformátor - mění životní situaci, vztahy a výhledy budoucnosti.  Je kamenem přání a naděje. Používá se ke zlepšení nálady a podporuje relaxaci. Používá se jako ochranný kámen na dlouhé cesty. Výrazně zlepšuje naši vnímavost. Pomáhá nám dostat pod kontrolu náhle a prudké citové výkyvy. Podporuje cítění, intuici a emocionalitu, nikoliv racionalitu. Je velmi vhodným kamenem, pokud se potřebujeme rozhodnout nebo řešit nějaký problém.


ČAKROVÉ ZACÍLENÍ

Čtvrtá čakra srdeční:
Vytváří střed systému čaker. Zde probíhá spojení tří fyzických-emočních center se třemi horními duchovními.
Jsou zde uloženy schopnosti empatie. Srdeční čakra sjednocuje pomocí lásky. Pokud budeme láskyplně vnímat své nemocné orgány, či části těla, může se uzdravení značně urychlit.
Čtvrtou čakru aktivujeme pohledem na les a panenskou přírodu.

Pátá čakra, krční:
Ovlivňuje tyto orgány a části těla: hrdlo, hltan, ústrojí hlasu, šíje, čelist, plíce, průdušky.
Blokaci páté čakry můžete na fyzické úrovni pocítit nejvíce v oblasti krku. Bývají to poruchy funkce štítné žlázy, chronické bolesti v krku, podrážděný krk, záněty krčních mandlí, astma, ústní vředy, potíže s ústy, dásněmi, zuby a dolní čelistí, afty, skolióza, zánět hrtanu, ušní šelest a sluchové potíže, koktavost, zduřené uzliny, potíže s hlasivkami, mentální anorexie, roztroušená skleróza a různé závislosti.

Sedmá čakra korunní:
Sídlo nejvyšší dokonalosti v člověku. Tato nejvyšší čakra obsahuje veškeré energie nižších center, je výchozím bodem pro projevy energií všech ostatních čaker.
Odtud začala naše cesta životem a k počátku se vrátíme na konci svého vývoje. Pokud rozvineme sedmou čakru, uvolníme poslední blokády ostatních čaker a jejich energie se rozkmitá do co nejvyšších frekvencí.

Náramek navléknut na pružném silonu. Délka 18 cm.
Cena uvedena za jeden kus náramku včetně dárkové krabičky.
Nealergenní kovové komponenty z chirurgické oceli.

30 dalších produktů ve stejné kategorii: