Náramek Ženská energie Éteričnost Extáze Zobrazit větší

Náramek Ženská energie Éteričnost Extáze

627036

Nový produkt

Náramek ručně navléknutý minerály na pružném silonu s hematitovým srdcem.
Šperk z minerálů působí léčivě a harmonizačně na tělo i duši.
Otevírá naše srdce, probouzí v nás skrytou Bohyni. Zároveň podporuje vnitřní klid a uvolnění, přináší vysoké spirituální vibrace.
Pomáhá zvýšit sebevědomí.
Andělsky půvabné náramky s léčivými minerály s magickou energií.

Více informací

Vyrobíme ihned po objednání

470 Kč

Více informací

Tyto energetické náramky pro Vás zhotovuji se zacílením, na podporu slabin, pomáhají nalézt Vás ve Vašem vnitřním světě. Podporují inutici, pozvedávají naše vědomí na vyšší úroveň a jsou našimi učiteli na cestě k duchovnu.
Andělsky krásné, léčivé a harmonizační náramky pro každodenní nošení.

Léčivé vlastnosti použitých minerálů:

Achát:
Achát je minerál rovnováhy, sebedůvěry, soustředění. Odstraňuje vnitřní napětí, stabilizuje auru a přetváří negativní energie. Mírní stresové stavy a obnovuje tělesnou energii.

Jadeit:
Jadeit je starodávný posvátným minerál. Přitahuje lásku, peníze, prodlužuje život, pomáhá při obchodních jednáních, pozvedává moudrost ducha, chrání před neštěstími a nehodami, přináší do života harmonii, štěstí a přátelství. Uvolňuje emoce a podrážděnost, uklidňuje mysl. Navozuje vnitřní klid a pomáhá při problémech s početím.

Kalcit:
Zesilovač a čistič energie. Pomáhá, když ztrácíme naději nebo motivaci. Spojuje cit s rozumem a pomáhá při boji s leností. Uklidňuje mysl, rozvíjí bystrý úsudek a schopnost analýzy. Zvyšuje sebedůvěru a pomáhá nám v životě překonávat nezdary. Podporuje sebevědomí, zesiluje energie. Duchovní minerál, jež nás spojuje s vyšším vědomím.
Napomáhá k přístupu k vyšší moudrosti a rozvoji parapsychologické schopností, jasnovidectví, cestování mimo tělo. Je vhodný při meditaci, protože otevírá nové obzory a přináší klid mysli. Zároveň povzbuzuje ke kreativitě a tvořivosti, přináší radost, lehkost, uvolnění . Je velmi nápomocný, když ztrácíme motivaci a ovládne nás lenost. Dodává energii a nadšení na všech úrovních.
Podporuje intelektové schopnosti nositele.
Posiluje kosti a léčí jejich onemocnění a onemocnění kloubů, urychluje hojení zlomenin, léčí problémy pleti a kůže všeobecně.
Podle indiánské tradice chrání, zejména v noci, před úklady duchovního světa.

Křišťál:
Univerzální, nejúčinnější léčivý krystal na světě, velmi silný zesilovač energie, harmonizující.  Odstraňuje bloky, čistí a chrání auru, zajišťuje klidný spánek. Odstraňuje škodlivé elektromagnetické záření, čistí geopatogenní zóny. Působí na korunní čakru a ostatní čistí.
Napomáhá soustředění při meditaci. Zvyšuje vibrace i ostatním minerálům.
Vhodný na všechny zdravotní problémy, včetně problémů duše.

Ametyst:
Ametyst je kamenem čistoty s vysokými spirituálními vibracemi a ochrannou silou.
Očišťuje, zklidňuje, posiluje lásku a věrnost. Rozvíjí intuici, napomáhá příjmu nových myšlenek.
Čistí a harmonizuje krční a korunní čakru. Působí jako spojnice duše a duchovna.
Působí proti rozličným bolestem, pomáhá při bolestech hlavy, léčí nemoci krve.

Symbolika barev:
Fialová barva:
Mystická barva, která je symbolem spirituality, duchovna ale i srdečnosti. Vzniká sjednocením dvou opačných pólů, dvou kontrastních a energetických faktorů - modrým klidem a červenou pohonnou sílou, které se navzájem vyrovnávají. Pomáhá při meditaci a může mít až hypnotické účinky.

Bílá barva:
Je symbolem čistoty, jasnosti a nevinnosti,... ale také perfekcionismu a touhy po dokonalosti bez jakýchkoliv kompromisů. Je chladivou barvou, která působí rozjasňujícím dojmem, zvětšuje prostor a napomáhá přemýšlení.

Růžová barva:
Symbol něhy, jemnosti a romantické lásky ... ale také nezralosti a naivity. Je označována jako barva srdce a obsahuje jemnější kvality červené.

Sedmá čakra korunní:
Sídlo nejvyšší dokonalosti v člověku. Tato nejvyšší čakra obsahuje veškeré energie nižších center, je výchozím bodem pro projevy energií všech ostatních čaker.
Odtud začala naše cesta životem a k počátku se vrátíme na konci svého vývoje. Pokud rozvineme sedmou čakru, uvolníme poslední blokády ostatních čaker a jejich energie se rozkmitá do co nejvyšších frekvencí.

Náramek je o délce 17,5 - 18cm. Na přání zhotovíme kratší, či delší.

30 dalších produktů ve stejné kategorii: