Náramek 5. a 6. čakra Antistresový Ochranný

411930

Nový produkt

Náramek ručně navléknutý minerály na pružném silonu.
Šperk z drahých kamenů pro 5. a 6. čakru působí léčivě a harmonizačně na tělo i duši.
Křemen modrý je kamenem klidu, míru a harmonie. Odstraňuje stres a napětí.
Pozvedává ducha a navozuje stav hluboké pohody.
Andělsky půvabné náramky s léčivými minerály s magickou energií.

Více informací

Vyrobíme ihned po objednání

470 Kč

Více informací

Tyto energetické náramky pro Vás zhotovuji se zacílením, na podporu vnitřního klidu.  Aktivuje čakry krku a třetího oka. Zlepšuje komunikaci. Podněcuje duševní vidění. Zlepšuje komunikaci.
Andělsky krásné, léčivé a harmonizační náramky pro každodenní nošení. Doplněn o černé broučené korálky ze skla.

Léčivé vlastnosti použitých minerálů:
Modrý křemen:
Minerál klidu, míru a harmonie. Odstraňuje stres a napětí. Pozvedává ducha a navozuje stav hluboké pohody, vhodný pro meditace.  
Aktivuje čakry krku a třetího oka. Zlepšuje výřečnost a komunikaci, podporuje duševní vidění.

Kalcit:
Zesilovač a čistič energie. Pomáhá, když ztrácíme naději nebo motivaci. Spojuje cit s rozumem a pomáhá při boji s leností. Uklidňuje mysl, rozvíjí bystrý úsudek a schopnost analýzy. Zvyšuje sebedůvěru a pomáhá nám v životě překonávat nezdary. Podporuje sebevědomí, zesiluje energie. Duchovní minerál, jež nás spojuje s vyšším vědomím.
Napomáhá k přístupu k vyšší moudrosti a rozvoji parapsychologické schopností, jasnovidectví, cestování mimo tělo. Je vhodný při meditaci, protože otevírá nové obzory a přináší klid mysli. Zároveň povzbuzuje ke kreativitě a tvořivosti, přináší radost, lehkost, uvolnění . Je velmi nápomocný, když ztrácíme motivaci a ovládne nás lenost. Dodává energii a nadšení na všech úrovních.
Podporuje intelektové schopnosti nositele.
Posiluje kosti a léčí jejich onemocnění a onemocnění kloubů, urychluje hojení zlomenin, léčí problémy pleti a kůže všeobecně.
Podle indiánské tradice chrání, zejména v noci, před úklady duchovního světa.

Symbolika barev:
Modrá barva:
Svoboda v oceánu, obloze, synonyma jsou důvěra, láska, oddanost, něha, ženskost, sebevyjádření.
Symbolizuje klidnou vodu, reprezentuje uvolněný temperament, ženskost, něhu, věrnost, důvěru, lásku a oddanost. Představuje opatrnost, rozvážnost, nečinnost a lehkovážnost. Vyjasňuje a rozšiřuje ducha i duši.
Barva páté komunikační čakry. Je výborné ji používat při problémech v komunikaci a sdělování. Uvolňuje mysl, aby se mohla otevřít intuici, propojuje srdce a rozum. Uklidňuje, uvolňuje a čistí.

Pátá čakra, krční:
Ovlivňuje tyto orgány a části těla: hrdlo, hltan, ústrojí hlasu, šíje, čelist, plíce, průdušky.
Blokaci páté čakry můžete na fyzické úrovni pocítit nejvíce v oblasti krku. Bývají to poruchy funkce štítné žlázy, chronické bolesti v krku, podrážděný krk, záněty krčních mandlí, astma, ústní vředy, potíže s ústy, dásněmi, zuby a dolní čelistí, afty, skolióza, zánět hrtanu, ušní šelest a sluchové potíže, koktavost, zduřené uzliny, potíže s hlasivkami, mentální anorexie, roztroušená skleróza a různé závislosti.

Šestá čakra (čelní, třetí oko):
Zablokování způsobuje: touhu ovládat druhé, neschopnost nadhledu, odmítání duchovního poznání a upřednostňování racionálního myšlení
Onemocnění: neurologické poruchy, bolesti hlavy, potíže se zrakem, záněty dutin a horních cest dýchacích, problémy s páteří
Drahé kameny a minerály k aktivaci 6. čakry: chryzokol, lazurit, safír, sodalit
Šestou čakrou se dovršuje vědomé vnímání bytí. Je to sídlo vyšších duchovních sil, intelektuálních schopností rozlišování, paměti, intuice, moudrosti, vůle. Na tělesné rovině nejvyšší řídící centrum centrálního nervového systému. Vlastní barva je indigově modrá, žlutá, fialová, tyto barvy poukazují na rozdílné funkce na různých úrovních vědomí.

Náramek je o délce 17,5 - 18cm. Na přání zhotovíme kratší, či delší.

Cena je uvedena za jeden kus.

30 dalších produktů ve stejné kategorii: