Strom Života HOJNOST tygří oko

5066

Nový produkt

Drátovaný Strom života s minerálem tygřím okem, harmonizační ochranná dekorace Vašeho Domova.
V dárkovém balení.

Více informací

1 790 Kč

Více informací

Tygří oko:
Ochranný minerál před všemi formami nebezpečí. Přes spojení mezi sluneční a zemskou energií pomáhá uzemnit lidi, kteří ztratili spojení s realitou a zároveň podporuje duchovní růst zemsky orientovaných lidí. Podporuje tok energie v těle a dodává sílu, přitahuje peníze a bohatství.

Strom života je symbolem propojenosti s životodárným a ochraňujícím vesmírem. Kořeny má v podsvětí, jeho kmen představuje pozemský svět a jeho větve sahají do nebe.
Přináší ráj, hojnost, plodnost, životní sílu a moc trvání.
Má silnou léčivou energii. Svému nositeli dává životní sílu, energii a vitalitu.
Strom života symbolizuje životní sílu a nesmrtelnost.

Pověsením stromu Feng shui do slunného okna získá náš prostor pozitivní energii (zde proudí energie Sha Chi). Při pověsení do ponurých tmavých chodem, kam nesahá paprsek slunce, krystaly rozptýlí negativní  a stagnující energii. Tradičně se také stromy pověšují do prostoru za vstupní dveře - tím umožníme štěstí a harmonii, aby vstoupily dál...

Doporučuji jednou za čas krystaly a korálky očistit a dobít energií - proudem tekoucí vody, či metodou vykuřování.
Nechte prostoupení energie a harmonie Vaším domovem čas, je zapotřebí jimi ovlivnit i svou mysl. Pro dokonalé vyvážení doporučuji do interiéru, či přímo pro sebe pořídit přírodní minerál / polodrahokam, který Vám posílí osobní energii a vyváží energetickou hladinu.
Až ucítíte ten lehtavý pocit uvnitř v těle, který se možná projeví i jako úsměv ve Vaší tváři... ...Ta nevědomá radost a uvolnění, to je TEN princip harmonizace...

Zlatá barva:
Dává pocit hojnosti, lesku a bohatství. Symbolem univerzální lásky a nejvyšších hodnot zastoupených idealismem, velkorysostí a šlechetností. Vyjadřuje klid a vyrovnanost.
Pomáhá nám změnit poznání v pochopení, na cestě k univerzální moudrosti ale taky při dosahování světských cílů, bohatství a uznání.

Hnědá barva:
Barva trpělivých a spolehlivých lidí - barva země, pokory a askeze. Preferují ji lidé, kteří stojí nohama pevně na zemi a umí dobře hospodařit s penězi. Jedná se o všední, nenápadnou až nudnou barvu, která ale dokáže působit klidně a důvěrně.

Ruční výroba, objednáváte přímo výrobek z fotografie.

Průměr kruhu 15 cm

30 dalších produktů ve stejné kategorii: