Drátovaný Strom Života Hojnost 20 cm

5065

Nový produkt

Drátovaný Strom života, harmonizační dekorace.
Podporuje klid a uvolnění, přináší blahobyt a spokojenost.
Velký 20 cm! V dárkovém balení.

Více informací

1 890 Kč

Více informací

Strom života je symbolem propojenosti s životodárným a ochraňujícím vesmírem. Kořeny má v podsvětí, jeho kmen představuje pozemský svět a jeho větve sahají do nebe.
Přináší ráj, hojnost, plodnost, životní sílu a moc trvání.
Má silnou léčivou energii. Svému nositeli dává životní sílu, energii a vitalitu.
Strom života symbolizuje životní sílu a nesmrtelnost.

Pověsením stromu Feng shui do slunného okna získá náš prostor pozitivní energii (zde proudí energie Sha Chi). Při pověsení do ponurých tmavých chodem, kam nesahá paprsek slunce, krystaly rozptýlí negativní  a stagnující energii. Tradičně se také stromy pověšují do prostoru za vstupní dveře - tím umožníme štěstí a harmonii, aby vstoupily dál...

Doporučuji jednou za čas krystaly a korálky očistit a dobít energií - proudem tekoucí vody, či metodou vykuřování.
Nechte prostoupení energie a harmonie Vaším domovem čas, je zapotřebí jimi ovlivnit i svou mysl. Pro dokonalé vyvážení doporučuji do interiéru, či přímo pro sebe pořídit přírodní minerál / polodrahokam, který Vám posílí osobní energii a vyváží energetickou hladinu.
Až ucítíte ten lehtavý pocit uvnitř v těle, který se možná projeví i jako úsměv ve Vaší tváři... ...Ta nevědomá radost a uvolnění, to je TEN princip harmonizace...

Zlatá barva:
Dává pocit hojnosti, lesku a bohatství. Symbolem univerzální lásky a nejvyšších hodnot zastoupených idealismem, velkorysostí a šlechetností. Vyjadřuje klid a vyrovnanost.
Pomáhá nám změnit poznání v pochopení, na cestě k univerzální moudrosti ale taky při dosahování světských cílů, bohatství a uznání.

Oranžová barva:
Oranžová je symbolem optimismu, mládí a radosti ze života. Pomáhá proti depresím, nechuti a pesimismu. Vzbuzuje v nás zvědavost a chuť do dobrodružství. Označuje se za "sociální barvu", kterou mají rádi extroverti a společenští lidé.

NA JAKÉ ČAKRY PŮSOBÍ

Červená barva:
Červená je teplou stimulující barvou. Oživuje nás a dodává nám odvahu. Symbolizuje krev, vitalitu, sílu života a energii.

První čakra:
Jedná se o základní čakru, které se též říká čakra kořene. Můžete ji najít mezi konečníkem a pohlavními orgány. Spojuje nás s energií Země, která díky tomu proudí do našeho těla. Pokud je tato čakra aktivní a silná, její barva je jasně červená. Tato barva v nás probouzí životní energii. Posiluje v našem těle totiž vitalitu a vnitřní sílu. Může se však stát, že bude první čakra zablokovaná, v tomto případě to v nás posiluje pocit nedůvěry a nejistoty.

Druhá čakra, sakrální:
(Svadhisthana) Centrum původních, nefiltrovaných emocí, sexuální energie a tvořivých sil. Díky této čakře máme přístup k oplodňujícím a vstřícným energiím, které pronikají přírodou. Tato čakra je považována za sídlo Šakti, ženského aspektu boha, ve formě tvořivé rodící síly. U muže zahrnuje její působnost oblast pohlavních orgánů, které v sobě nesou impuls k tvoření nového života, avšak voda také odplavuje a očišťuje to se projeví v oblasti detoxikační a vyměšující. Na úrovni duševní jej prožíváme jako uvolnění a odplavení pocitů.

Ruční výroba.

30 dalších produktů ve stejné kategorii: