Strom Života UKLIDNÍM TĚ

4908

Nový produkt

Posvátný Strom života, propleten květinami a korálky v uklidňujících barvách.
Samotný symbol Stromu nabíjí domy a bytosti energií, podporuje uvolnění a dodává životodárnou energii.
Modrá barva harmonizuje 5. krční čakru. Pomáhá nám k vnitřnímu klidu, eliminuje stres.

Více informací

Tento produkt již není na skladě

1 790 Kč

Více informací

Strom života je symbolem propojenosti s životodárným a ochraňujícím vesmírem. Kořeny má v podsvětí, jeho kmen představuje pozemský svět a jeho větve sahají do nebe.
Přináší ráj, hojnost, plodnost, životní sílu a moc trvání.
Má silnou léčivou energii. Svému nositeli dává životní sílu, energii a vitalitu.
Strom života symbolizuje životní sílu a nesmrtelnost.

Harmonizuje 5. krční čakru. Pomáhá nám k vnitřnímu klidu, eliminuje stres, posiluje komunikační a vyjadřovací schopnosti.
Díky této harmonizaci bude Vaše tělo i mysl harmonicky sladěno a Vy budete vyrovnaní, soustředění, odolní vůči stresu a negativním energiím.

Pověsením stromu Feng shui do slunného okna získá náš prostor pozitivní energii (zde proudí energie Sha Chi). Při pověsení do ponurých tmavých chodem, kam nesahá paprsek slunce, krystaly rozptýlí negativní  a stagnující energii.
Tradičně se také stromy pověšují do prostoru za vstupní dveře - tím umožníme štěstí a harmonii, aby vstoupily dál...

Doporučuji jednou za čas krystaly a korálky očistit a dobít energií - proudem tekoucí vody, či metodou vykuřování.
Nechte prostoupení energie a harmonie Vaším domovem čas, je zapotřebí jimi ovlivnit i svou mysl. Pro dokonalé vyvážení doporučuji do interiéru, či přímo pro sebe pořídit přírodní minerál / polodrahokam, který Vám posílí osobní energii a vyváží energetickou hladinu.
Až ucítíte ten lehtavý pocit uvnitř v těle, který se možná projeví i jako úsměv ve Vaší tváři... ...Ta nevědomá radost a uvolnění, to je TEN princip harmonizace...

Pátá čakra, krční:
Ovlivňuje tyto orgány a části těla: hrdlo, hltan, ústrojí hlasu, šíje, čelist, plíce, průdušky.
Blokaci páté čakry můžete na fyzické úrovni pocítit nejvíce v oblasti krku. Bývají to poruchy funkce štítné žlázy, chronické bolesti v krku, podrážděný krk, záněty krčních mandlí, astma, ústní vředy, potíže s ústy, dásněmi, zuby a dolní čelistí, afty, skolióza, zánět hrtanu, ušní šelest a sluchové potíže, koktavost, zduřené uzliny, potíže s hlasivkami, mentální anorexie, roztroušená skleróza a různé závislosti.

Modrá barva:
Svoboda v oceánu, obloze, synonyma jsou důvěra, láska, oddanost, něha, ženskost, sebevyjádření.
Symbolizuje klidnou vodu, reprezentuje uvolněný temperament, ženskost, něhu, věrnost, důvěru, lásku a oddanost. Představuje opatrnost, rozvážnost, nečinnost a lehkovážnost. Vyjasňuje a rozšiřuje ducha i duši.
Barva páté komunikační čakry. Je výborné ji používat při problémech v komunikaci a sdělování. Uvolňuje mysl, aby se mohla otevřít intuici, propojuje srdce a rozum. Uklidňuje, uvolňuje a čistí.

Vyroben ručně v ČR. Dodán v dárkovém balení, velikost 20 cm. Kupujete přímo výrobek z fotografie.

30 dalších produktů ve stejné kategorii: