Drátovaný Strom Života ROVNOVÁHA 20 cm

4882

Nový produkt

Drátovaný Strom života, harmonizační dekorace.
Podporuje rovnováhu v osobním životě i v pracovním.
Přináší nám do života vřelé vztahy, napomáhá klidu a uvolnění.
Přináší naději, prohlubuje vědomí a intuici.

Více informací

Tento produkt již není na skladě

1 790 Kč

Více informací

Strom života je symbolem propojenosti s životodárným a ochraňujícím vesmírem. Kořeny má v podsvětí, jeho kmen představuje pozemský svět a jeho větve sahají do nebe.
Přináší ráj, hojnost, plodnost, životní sílu a moc trvání.
Má silnou léčivou energii. Svému nositeli dává životní sílu, energii a vitalitu.
Strom života symbolizuje životní sílu a nesmrtelnost.

Pověsením stromu Feng shui do slunného okna získá náš prostor pozitivní energii (zde proudí energie Sha Chi). Při pověsení do ponurých tmavých chodem, kam nesahá paprsek slunce, krystaly rozptýlí negativní  a stagnující energii. Tradičně se také stromy pověšují do prostoru za vstupní dveře - tím umožníme štěstí a harmonii, aby vstoupily dál...

Doporučuji jednou za čas krystaly a korálky očistit a dobít energií - proudem tekoucí vody, či metodou vykuřování.
Nechte prostoupení energie a harmonie Vaším domovem čas, je zapotřebí jimi ovlivnit i svou mysl. Pro dokonalé vyvážení doporučuji do interiéru, či přímo pro sebe pořídit přírodní minerál / polodrahokam, který Vám posílí osobní energii a vyváží energetickou hladinu.
Až ucítíte ten lehtavý pocit uvnitř v těle, který se možná projeví i jako úsměv ve Vaší tváři... ...Ta nevědomá radost a uvolnění, to je TEN princip harmonizace...

Stříbrná barva:
Stříbrná barva symbolizuje hojnost, romantiku a naději.

Šedá barva:
Světlejší, až stříbrná šedá barva má vyšší vibrace, její energie se posouvá a mění, navozuje rovnováhu. Vzhledem ke své ,,neviditelnosti“, pomáhá zachovat tajemství, uniknout před mentální nebo fyzickou negativní energií, která se nás snaží zahnat do kouta. Symbolizuje moudrost.


Bílá barva:
Je symbolem čistoty, jasnosti a nevinnosti,... ale také perfekcionismu a touhy po dokonalosti bez jakýchkoliv kompromisů. Je chladivou barvou, která působí rozjasňujícím dojmem, zvětšuje prostor a napomáhá přemýšlení.

Ruční výroba, objednáváte přímo výrobek z fotografie.

Velký 20 cm! V dárkovém balení.

30 dalších produktů ve stejné kategorii: