Strom Života VĚDOMÁ MYSL ametyst

4693

Nový produkt

Drátovaný Strom života 7. čakry.
Ametyst rozšiřuje vědomí, pomáhá nám při transformaci.
Zklidní Vaši mysl, posílí lásku, uvolňuje napětí.

Více informací

Tento produkt již není na skladě

1 890 Kč

Více informací

Ametyst je kamenem čistoty s vysokými spirituálními vibracemi a ochrannou silou.
Očišťuje, zklidňuje, posiluje lásku a věrnost. Rozvíjí intuici, napomáhá příjmu nových myšlenek.
Čistí a harmonizuje krční a korunní čakru. Působí jako spojnice duše a duchovna.
Působí proti rozličným bolestem, pomáhá při bolestech hlavy, léčí nemoci krve.

Strom života je symbolem propojenosti s životodárným a ochraňujícím vesmírem. Kořeny má v podsvětí, jeho kmen představuje pozemský svět a jeho větve sahají do nebe.
Přináší ráj, hojnost, plodnost, životní sílu a moc trvání.
Má silnou léčivou energii. Svému nositeli dává životní sílu, energii a vitalitu.
Strom života symbolizuje životní sílu a nesmrtelnost.

Harmonizuje 7. korunní čakru. Pomáhá nám otevřít se a napojit na vesmírnou energii, rozšiřuje vědomí a podporuje duchovní růst.  Díky této harmonizaci bude Vaše tělo i mysl harmonicky sladěno a Vy budete vyrovnaní, soustředění, odolní vůči stresu a negativním energiím. Nabíjí domy a bytosti energií.

Pověsením stromu Feng shui do slunného okna získá náš prostor pozitivní energii (zde proudí energie Sha Chi). Při pověsení do ponurých tmavých chodem, kam nesahá paprsek slunce, krystaly rozptýlí negativní  a stagnující energii. Tradičně se také stromy pověšují do prostoru za vstupní dveře - tím umožníme štěstí a harmonii, aby vstoupily dál...

Doporučuji jednou za čas krystaly a korálky očistit a dobít energií - proudem tekoucí vody, či metodou vykuřování.
Nechte prostoupení energie a harmonie Vaším domovem čas, je zapotřebí jimi ovlivnit i svou mysl. Pro dokonalé vyvážení doporučuji do interiéru, či přímo pro sebe pořídit přírodní minerál / polodrahokam, který Vám posílí osobní energii a vyváží energetickou hladinu.
Až ucítíte ten lehtavý pocit uvnitř v těle, který se možná projeví i jako úsměv ve Vaší tváři... ...Ta nevědomá radost a uvolnění, to je TEN princip harmonizace...

Sedmá čakra korunní:
Sídlo nejvyšší dokonalosti v člověku. Tato nejvyšší čakra obsahuje veškeré energie nižších center, je výchozím bodem pro projevy energií všech ostatních čaker.
Odtud začala naše cesta životem a k počátku se vrátíme na konci svého vývoje. Pokud rozvineme sedmou čakru, uvolníme poslední blokády ostatních čaker a jejich energie se rozkmitá do co nejvyšších frekvencí.

Fialová barva:
Mystická barva, která je symbolem spirituality, duchovna ale i srdečnosti. Vzniká sjednocením dvou opačných pólů, dvou kontrastních a energetických faktorů - modrým klidem a červenou pohonnou sílou, které se navzájem vyrovnávají. Pomáhá při meditaci a může mít až hypnotické účinky.

Vyroben ručně v ČR. Dodán v dárkovém balení, velikost 17 cm. Kupujete přímo výrobek z fotografie.

30 dalších produktů ve stejné kategorii: