Strom Života Zahojím Tvé srdce Růženín

4142

Nový produkt

Ručně drátovaný Strom Života s minerálem růženínem.
Posiluje 4. srdeční čakru. Čistí staré křivdy přes srdce.
Urovnává rodinné vztahy.
Dává sílu odpouštět. Učí sebeúctě a sebelásce.

Více informací

Tento produkt již není na skladě

1 890 Kč

Více informací

Drátovaný Strom života harmonizuje 4. srdeční čakru. Díky této harmonizaci bude Vaše tělo i mysl harmonicky sladěno a Vy budete vyrovnaní, soustředění, odolní vůči stresu a negativním energiím.

POUŽITÉ MINERÁLY

Růženín:
Svými vibracemi obklopuje duši, rány na srdci se jeho přítomností vyléčí. Dává sílu odpouštět. Univerzální léčivý kámen, dodávající životní energii.
Pomáhá projevovat city, dodává lásku a krásu, podporuje něžnost, mírnost, přátelskost, nesobeckost, podněcuje citlivost a vnímavost vůči ostatním i sobě samému, podporuje fantazii, inspiraci a tvořivost, trpělivost, dává sílu k odpuštění, učí sebeúctě a sebelásce.
Příznivě působí při úzkostech a neurotických potížích, odstraňuje apatii, strach, zlost, nelibost a pocity viny.
Je univerzální, použitelný na vše.
Dodává energii, používá se k léčbě ledvin, srdce, jater, plic, mužských pohlavních orgánů a má vliv na mužskou plodnost.
Výrazně ovlivňuje důležitá centra vegetativního nervového systému, odvodňuje a odvádí z těla škodliviny, doporučuje se při rekonvalescenci.
Uklidňuje a posiluje srdeční činnost, pomáhá při psychosomatických potížích, střevních problémech, léčí infekty močových cest, čelní dutiny a nos.

SYMBOLIKA

Strom života je symbolem propojenosti s životodárným a ochraňujícím vesmírem. Kořeny má v podsvětí, jeho kmen představuje pozemský svět a jeho větve sahají do nebe.
Přináší ráj, hojnost, plodnost, životní sílu a moc trvání.
Má silnou léčivou energii. Svému nositeli dává životní sílu, energii a vitalitu.
Strom života symbolizuje životní sílu a nesmrtelnost.

KAM STROM UMÍSTIT

Tuto harmonizační krásnou dekoraci můžete zavěsit v interiéru, pod pergolu, k domu či na balkon, kde bude zastávat funkci slunohry.
Pověsením stromu Feng shui do slunného okna získá náš prostor pozitivní energii (zde proudí energie Sha Chi). Při pověsení do ponurých tmavých chodem, kam nesahá paprsek slunce, krystaly rozptýlí negativní  a stagnující energii.
Tradičně se také stromy pověšují do prostoru za vstupní dveře - tím umožníme štěstí a harmonii, aby vstoupily dál...

OČISTA OD ENERGIÍ

Doporučuji jednou za čas krystaly a korálky očistit a dobít energií - proudem tekoucí vody, či metodou vykuřování.
Nechte prostoupení energie a harmonie Vaším domovem čas, je zapotřebí jimi ovlivnit i svou mysl. Pro dokonalé vyvážení doporučuji do interiéru, či přímo pro sebe pořídit přírodní minerál / polodrahokam, který Vám posílí osobní energii a vyváží energetickou hladinu.
Až ucítíte ten lehtavý pocit uvnitř v těle, který se možná projeví i jako úsměv ve Vaší tváři... ...Ta nevědomá radost a uvolnění, to je TEN princip harmonizace...

NA JAKÉ ČAKRY PŮSOBÍ

Čtvrtá čakra srdeční:
Vytváří střed systému čaker. Zde probíhá spojení tří fyzických-emočních center se třemi horními duchovními.
Jsou zde uloženy schopnosti empatie. Srdeční čakra sjednocuje pomocí lásky. Pokud budeme láskyplně vnímat své nemocné orgány, či části těla, může se uzdravení značně urychlit.
Čtvrtou čakru aktivujeme pohledem na les a panenskou přírodu.

BAREVNÁ SYMBOLIKA

Růžová barva:
Symbol něhy, jemnosti a romantické lásky. Je označována jako barva srdce a obsahuje jemnější kvality červené. Léčí zranění srdce a duše. Pomáhá k urovnání vztahů a podporuje jejich jemnost. Je vhodnou barvou pro klidný spánek. Je barvou ženství, pomáhá najít skrytou bohyni uvnitř ženy, matky, milenky i stařeny.

Vyroben ručně v ČR, s láskou v domácím prostředí. Kupujete přímo výrobek z fotografie.

Velikost cca 17 x 20 cm.

30 dalších produktů ve stejné kategorii: