Feng shui andělská slunohra s minerály

4670

Nový produkt

Feng shui andělská slunohra s minerály (apatit, ametyst, růženín, citrín, avanturín, fluorit).
Doplněna skleněnými broušenými korálky.
Surové minerály mají nejsilnější energii.

Více informací

Tento produkt již není na skladě

770 Kč

Více informací

Délka cca 25 cm.

Slunohra při svitu Slunce lahodí oku a prozáří náš domov čistou energií. Tuto harmonizační krásnou dekoraci můžete zavěsit v interiéru, pod pergolu, či na balkon, kde bude zastávat funkci slunohry.
Nabíjí domy a bytosti energií, zklidňuje, harmonizuje čakry. Podporuje klid a uvolnění a dodává životodárnou energii.

Aktivuje a čistí 3., 4., 6. a 7. čakru. Díky této harmonizaci bude Vaše tělo i mysl harmonicky sladěno a Vy budete vyrovnaní, soustředění, odolní vůči stresu a negativním energiím. Pro pevné zdraví je potřeba, aby bylo lidské tělo v rovnováze správně fungovaly jednotlivé čakry a přijímaly tak bioenergii.

Poruchy, bloky a deformace v činnosti čaker se projevují jako nemoci, špatné mezilidské vztahy nebo těžké životní situace. Pokud jsou všechny čakry, odblokované, vyčištěné a v harmonii, je harmonický i život člověka.

Pověsením Feng shui slunohry do slunného okna získá náš prostor pozitivní energii (zde proudí energie Sha Chi). Při pověsení do ponurých tmavých chodem, kam nesahá paprsek slunce, krystaly rozptýlí negativní  a stagnující energii.

Anděl:
Symbol anděla má ochraňovat nositele. Přinášet lásku k sobě i k druhým. Podle náboženství je Božím poslem a vykonavatelem Boží vůle. Je osobním strážcem, dohlíží na naše zdraví a pomáhá nám při překonávání všech překážek v životě.
Ochraňuje před zlem a negativními energiemi. Propojuje nás s vyšším vědomím a podporuje intuici.

Doporučuji jednou za čas krystaly a minerály očistit a dobít energií, nejšetrněji metodou vykuřování.
Nechte prostoupení energie a harmonie Vaším domovem čas, je zapotřebí jimi ovlivnit i svou mysl. Až ucítíte ten lehtavý pocit uvnitř v těle, který se možná projeví i jako úsměv ve Vaší tváři... ...Ta nevědomá radost a uvolnění, to je TEN princip harmonizace...

30 dalších produktů ve stejné kategorii: