Orgonitový anděl SÍLY SEBEDŮVĚRY Zobrazit větší

Orgonitový anděl SÍLY SEBEDŮVĚRY

5142

Nový produkt

Ochranný orgonitový amulet Anděl síly, sebedůvěry, prosperity a lásky. Umocněn plátkem zlaté barvy.

Více informací

650 Kč

Více informací

Orgonitový šperk, vysoce energetický, harmonizační a ochranný amulet. Mění naše jemnohmotné tělo a převádí ho na vyšší vibrace. Orgonit očišťuje od negativních energií a patogeních zón. Dodává energii bytostem a prostorům, kde jí je potřeba.

Fluorit:
Minerál duševní síly, ochrany. Vhodný také proti depresi. Zlepšuje zručnost a sebedůvěru. Blokátor geopatogenních zón, potlačuje elektromagnetické záření, vhodný proti vlivům záření z elektroniky. Vhodný k potlačení negativních energií všeho druhu.
Čistí, odstraňuje a přeorganizuje v těle vše, co není v naprostém pořádku.

Avanturín:
Kamenem štěstí. Působí vysoce kladně na vše, co má spojitost s prosperitou a majetkem. Brání patogenním zónám, ochraňuje před zářením z telefonů. Posiluje řídící a rozhodovací schopnosti. Podporuje kreativitu a pozvedává inteligenci. Udržuje rovnováhu mezi ženskou Jin a mužskou energií Jang.

Růžová barva:
Symbol něhy, jemnosti a romantické lásky. Je označována jako barva srdce a obsahuje jemnější kvality červené. Léčí zranění srdce a duše. Pomáhá k urovnání vztahů a podporuje jejich jemnost. Je vhodnou barvou pro klidný spánek. Je barvou ženství, pomáhá najít skrytou bohyni uvnitř ženy, matky, milenky i stařeny.

Zlatá barva:
Dává pocit hojnosti, lesku a bohatství. Symbolem univerzální lásky a nejvyšších hodnot zastoupených idealismem, velkorysostí a šlechetností. Vyjadřuje klid a vyrovnanost.
Pomáhá nám změnit poznání v pochopení, na cestě k univerzální moudrosti ale taky při dosahování světských cílů, bohatství a uznání.

Každý kus je originál identický s fotografií.
Orgonitky před odesláním očišťujeme a nabíjíme slunečnou energií.

Velikost 4,5 cm x 3 cm křídla. Dodáno na ocelovém řetízku (vhodný o pro alergiky).

30 dalších produktů ve stejné kategorii: