Náhrdelník anděl Mateřství

4809

Nový produkt

Ochranný náhrdelník z minerálů. Anděl z růženínu a perleti podporující plodnost.
Ochraňuje těhotné a dávající sílu maminkám.
Pokud se snažíme o miminko, tato čistá dušička chce tam, kde je láska, harmonie a čistota.
Před početím je žádoucí očistit tělo a duši od negativních bloků a emocí a harmonizovat jej.
Může zastat i závěsnou dekorační funkci v ložnici.


Více informací

Tento produkt již není na skladě

890 Kč

Více informací

Každý anděl je neopakovatelný originál se svou duší, minerál si svého andílka vybírá. Jednotlivý minerál má své léčivé účinky, o kterých se dočtete níže. Kupujete přímo výrobek z fotografie.

Andílek je ochránce domova i nositele. Přináší lásku k sobě i k druhým. Podle náboženství je Božím poslem. Je osobní strážce, dohlíží na naše zdraví a pomáhá nám při překonávání všech překážek v životě.
S pomocí minerálu léčí a dodává nám energii. Ochraňuje před zlem a negativními energiemi. Propojuje nás s vyšším vědomím a podporuje intuici.

Perleť má silné očistné účinky na tělo, mysl a duši. Poznání karmických příčin, očista bolesti, smyslové projasnění, uzdravující proces psychosomatických nemocí.
Je to talisman těhotenství , porodů a mateřství.
Pomáhá při nenásilném hubnutí a působí hojivě při všech problémech s pokožkou, u alergií nebo vyrážek.
Posilují i nervový systém.

Růženín:
Svými vibracemi obklopuje duši, rány na srdci se jeho přítomností vyléčí. Dává sílu odpouštět. Univerzální léčivý kámen, dodávající životní energii.
Pomáhá projevovat city, dodává lásku a krásu, podporuje něžnost, mírnost, přátelskost, nesobeckost, podněcuje citlivost a vnímavost vůči ostatním i sobě samému, podporuje fantazii, inspiraci a tvořivost, trpělivost, dává sílu k odpuštění, učí sebeúctě a sebelásce.
Příznivě působí při úzkostech a neurotických potížích, odstraňuje apatii, strach, zlost, nelibost a pocity viny.
Je univerzální, použitelný na vše.
Dodává energii, používá se k léčbě ledvin, srdce, jater, plic, mužských pohlavních orgánů a má vliv na mužskou plodnost.
Výrazně ovlivňuje důležitá centra vegetativního nervového systému, odvodňuje a odvádí z těla škodliviny, doporučuje se při rekonvalescenci.
Uklidňuje a posiluje srdeční činnost, pomáhá při psychosomatických potížích, střevních problémech, léčí infekty močových cest, čelní dutiny a nos.

Přívěsek navléknutý na bavlněné šnurce, jež nebarví a je čistě ne-alergenní. Zavázána na uzlík. Standartní délka 90cm, dle preferencí může zákazník tuto délku zkrátit.
Vždy kupujete identický náhrdelník s fotografií. Andílci vyrobeni s láskou a pokorou.

Materiál: minerál, cín, antialergický antioxidant (přívěsek je nealergenní), bavlněná černá sňurka.

Balen do dárkových krabiček.

30 dalších produktů ve stejné kategorii: