Náhrdelník Anděl Láska Naděje

4488

Nový produkt

Náhrdelník s ochranným Andílkem z minerálů, cínu a stříbra.
Achát je minerál rovnováhy. Růženín dodává odvahu, přináší lásku, naději a léčí srdce.
Amulet uklidní Vaši mysl a sladí Vaše tělo do harmonie s myslí.

Více informací

860 Kč

Více informací

Materiál: achát, růženín, cín bezolovnatý s příměsí stříbra, antialergický antioxidant, bavlněná černá sňůrka.
Originální ruční výrobek dárkově balen v krabičce.

Každý anděl je neopakovatelný originál se svou duší. Kupujete vyobrazeného andílka z fotografie.

Růženín:
Svými vibracemi obklopuje duši, rány na srdci se jeho přítomností vyléčí. Dává sílu odpouštět. Univerzální léčivý kámen, dodávající životní energii.
Pomáhá projevovat city, dodává lásku a krásu, podporuje něžnost, mírnost, přátelskost, nesobeckost, podněcuje citlivost a vnímavost vůči ostatním i sobě samému, podporuje fantazii, inspiraci a tvořivost, trpělivost, dává sílu k odpuštění, učí sebeúctě a sebelásce.
Příznivě působí při úzkostech a neurotických potížích, odstraňuje apatii, strach, zlost, nelibost a pocity viny.
Je univerzální, použitelný na vše.
Dodává energii, používá se k léčbě ledvin, srdce, jater, plic, mužských pohlavních orgánů a má vliv na mužskou plodnost.
Výrazně ovlivňuje důležitá centra vegetativního nervového systému, odvodňuje a odvádí z těla škodliviny, doporučuje se při rekonvalescenci.
Uklidňuje a posiluje srdeční činnost, pomáhá při psychosomatických potížích, střevních problémech, léčí infekty močových cest, čelní dutiny a nos.

Achát meruňkový:
Achát je minerál rovnováhy, sebedůvěry, soustředění. Odstraňuje vnitřní napětí, stabilizuje auru a přetváří negativní energie. Mírní stresové stavy a obnovuje tělesnou energii.


Andílek je ochránce domova i nositele. Přináší lásku k sobě i k druhým. Podle náboženství je Božím poslem. Je osobní strážce, dohlíží na naše zdraví a pomáhá nám při překonávání všech překážek v životě.
Ochraňuje před zlem a negativními energiemi. Propojuje nás s vyšším vědomím a podporuje intuici.

Andělé jsem všude kolem nás. Jsou otevření pomoc nám, když je o to požádáme. Otevřeme jim své srdce a s láskou a vírou jim umožníme vést nás lepší cestou. Ochraňují nás, pomáhají nám k dosažení cílů, otevírací nás lásce a vztahům, dodávají nám sílu a odvahu.

30 dalších produktů ve stejné kategorii: