Náhrdelník Anděl Lapis Lazuli Uvolnění Zobrazit větší

Náhrdelník Anděl Lapis Lazuli Uvolnění

4266

Nový produkt

Minerálový náhrdelník s Andílkem pro ochranu.

V kombinace s minerálem lapis lazuli má náhrdelník magickou moc, působí blahodárně na nervový systém, detoxikuje, dodává odvahu, odstraňuje problémy v komunikaci a podporuje kreativitu.

Více informací

860 Kč

Více informací

Každý anděl je neopakovatelný originál se svou duší, minerál si svého andílka vybírá.

Pouze jeden jediný kus a to právě ten na fotografii!

Andílek je ochránce domova i nositele. Přináší lásku k sobě i k druhým. Podle náboženství je Božím poslem. Je osobní strážce, dohlíží na naše zdraví a pomáhá nám při překonávání všech překážek v životě.
S pomocí minerálu léčí a dodává nám energii. Ochraňuje před zlem a negativními energiemi. Propojuje nás s vyšším vědomím a podporuje intuici.

Růženín:
Svými vibracemi obklopuje duši, rány na srdci se jeho přítomností vyléčí. Dává sílu odpouštět. Univerzální léčivý kámen, dodávající životní energii.
Pomáhá projevovat city, dodává lásku a krásu, podporuje něžnost, mírnost, přátelskost, nesobeckost, podněcuje citlivost a vnímavost vůči ostatním i sobě samému, podporuje fantazii, inspiraci a tvořivost, trpělivost, dává sílu k odpuštění, učí sebeúctě a sebelásce.
Příznivě působí při úzkostech a neurotických potížích, odstraňuje apatii, strach, zlost, nelibost a pocity viny.
Je univerzální, použitelný na vše.
Dodává energii, používá se k léčbě ledvin, srdce, jater, plic, mužských pohlavních orgánů a má vliv na mužskou plodnost.
Výrazně ovlivňuje důležitá centra vegetativního nervového systému, odvodňuje a odvádí z těla škodliviny, doporučuje se při rekonvalescenci.
Uklidňuje a posiluje srdeční činnost, pomáhá při psychosomatických potížích, střevních problémech, léčí infekty močových cest, čelní dutiny a nos.

Lapis Lazuli:
Posiluje vnitřní klid, vhodný pro meditaci, působí na nervový systém, detoxikuje, dodává odvahu a otevírá 6. čakru. Odstraňuje problémy v komunikaci, podporuje kreativitu. 

Přívěsek navléknutý na bavlněné šnurce, jež nebarví a je čistě ne-alergenní. Zavázána na uzlík. Standartní délka 90cm, dle preferencí může zákazník tuto délku zkrátit.
Vždy kupujete identický náhrdelník s fotografií. Andílci vyrobeni s láskou a pokorou.

Materiál: minerál, cín, antialergický antioxidant, bavlněná černá sňurka.
Baleno s dárkovou kartou v celofánovém sáčku.
Možnost zakoupení dárkových krabiček.

30 dalších produktů ve stejné kategorii: